TV3 inicia el rodatge de “Les de l’hoquei”: comença el partit

Text-Redacció-Premsa TV3. Foto – Premsa TV3.

El 9 de gener començarà el rodatge de la nova sèrie de TV3 “Les de l’hoquei” (títol provisional), una producció de TV3 en col·laboració amb Brutal Media, escrita per Marta Grau, Núria Parera, Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet, i dirigida per Kiko Ruiz Claverol i Patricia Font. S’estrenarà durant el 2019.

Sin título-8
Foto de l’equip: D’esquerra a dreta, les tres de dalt: Asia Ortega (Flor), Mireia Oriol (Lorena), Clàudia Riera (Gina) D’esquerra a dreta, les quatre de baix: Natàlia Barrientos (Berta), Dèlia Brufau (Emma), Júlia Gibert (Raquel), Yasmina Drissi (Laila)

 

La sèrie, que gira al voltant d’un equip d’hoquei patins femení, ofereix una nova mirada generacional de l’esport i la vida. És el treball de final de grau de quatre estudiants de comunicació audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra: Laura Azemar, Natàlia Boadas, Marta Vivet i Ona Anglada.

“Les de l’hoquei” gira al voltant d’un equip d’hoquei patins femení. La sèrie és el resultat del treball de final de grau de quatre estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra: Laura Azemar, Natàlia Boadas, Marta Vivet i Ona Anglada. El projecte, el van presentar al segon Pitching Audiovisual, que organitza anualment el Clúster Audiovisual de Catalunya amb l’objectiu de posar en contacte la universitat amb la indústria audiovisual. La presentació, que va tenir lloc al CCCB el desembre del 2016, va despertar l’interès de diverses productores catalanes, entre elles Brutal Media, que en va assumir el desenvolupament.

“Les de l’hoquei” és una producció de TV3 en col·laboració amb Brutal Media, escrita per Marta Grau, Núria Parera, Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet, i dirigida per Kiko Ruiz Claverol i Patricia Font.

CÀSTING: Natàlia Barrientos (Berta), Dèlia Brufau (Emma), Asia Ortega (Flor), Mireia Oriol (Lorena), Júlia Gibert (Raquel), Clàudia Riera (Gina) i Yasmina Drissi (Laila).

Sinopsi

L’Emma, la Laila, la Raquel, la Flor, la Lorena, la Berta i la Gina són totalment diferents entre elles, però tenen una passió en comú: jugar a hoquei. Però la secció femenina del Minerva, el seu club d’hoquei patins, perilla pels mals resultats i el seu president prefereix apostar per l’equip masculí, perquè últimament té molt bons resultats. Però les noies no es donaran per vençudes: compten amb la visió creativa de la seva nova entrenadora, l’Anna, una de les millors jugadores del món, que torna al poble per recuperar-se d’una greu lesió, però que també amaga un gran secret.

Tot i que l’estil de joc innovador de l’Anna entrarà en conflicte amb el de la Terrats  —exentrenadora de l’Anna i actual entrenadora del primer equip masculí del Club—  totes juntes demostraran que l’esport femení es mereix un lloc al món i que les noies, quan fan pinya, poden trobar una manera diferent de fer les coses i de ser imparables. Però no serà fàcil, i menys quan cadascuna té dilemes personals, lluites amb els seus pares, amb els nois del primer equip, i amb un món d’adults que no sempre les comprèn.

Una nova mirada generacional i femenina de l’esport… i la vida.

 EQUIP TÈCNIC:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: