PEL DAVANT I PEL DARRERA, al Teatre Borràs. Aquest dimecres 28 de novembre, gran estrena oficial

Text – Albert Roca-Premsa Pel davant i pel darrera. Fotos – Sheyla Butsems. 

Hi ha comèdies que mai passen de moda, veritables clàssics que periòdicament mereixen un espai en les nostres cartelleres i que el públic agraeix recuperar. Torna ara a la cartellera de Barcelona una de les comèdies més celebrades a casa nostra, Pel davant i pel darrera, titulada originalment Noises off i escrita l’any 1982 per Michael Frayn. El muntatge, totalment renovat i amb nou repartiment d’actors, d’aquest vodevil esbojarrat en versió de Paco Mir i Alexander Herold i amb direcció d’Alexander Herold s’estrena aquest dimecres 28 de novembre al Teatre Borràs de Barcelona. 

pel davant portata real
Copyright – Sheyla Butsems.

Repartiment:

 

Lloll Bertran – Agustina / Joana, Agnès Busquets – Vicky / Vero, Jordi Díaz – Director / Sergi, Carme Pla – Mònica / Marta, Miquel Sitjar – Gonzalo / Guillem, Lluís Villanueva – Alfonso / Adrià, Xavier Serrat – Lladre / Sr. Pau, Bernat Cot – Maquinista / Toni, i Laia Alsina – Regidora / Aina.

La nova versió actualitza novament el text original però mantenint un dels trets que van contribuir a l’èxit del muntatge a Catalunya: el bilingüisme.  Malentesos davant i darrere l’escenari en una doble ficció que narra com una troupe de pèssims actors intenta muntar una obra de teatre. Està considerada una de les comèdies més  divertides mai escrites i és per això que es fan reposicions continuades de l´obra tan al West End com a Broadway. Precisament el darrer muntatge de l´espectacle a Nova York va ser l´any 2016, on va haver de prorrogar donada la bona acollida novament del públic.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: