Lluís Villanueva. “Quan em van proposar fer ‘Pel davant i pel darrera’ no vaig deixar acabar la frase. Vaig dir ‘Sí, vull fer-la’

Text – Albert Roca. Fotos – Sheyla Butsems.

Des del passat dijous 22 de novembre el Teatre Borràs acull una dels vodevils teatrals per excel·lencia “Pel davant i pel darrera”, dirigida per Alexander Herold i adaptada per Paco Mir. Una comèdia esbojarrada que compta amb un extens repartiment. Hem parlat d’aquesta obra, que s’estrena aquest dimecres 28 de novembe, amb un dels actors, Lluís Villanueva.

llorenc portada.jpgcopia
Copyright – Sheyla Butsems.

Què t’ha semblat participar en aquesta obra? Què vas fer quan t’ho vas proposar?

Fantàstic ja que jo sempre  m’he reivindicat com actor de comèdia. Quan em van proposar fer-la, no vaig deixar acabar la frase. Vaig dir “Sí. Vull fer-la”.

llorenc2.jpgcopia
Copyright – Sheyla Butsems.

I com la definiries?

És amor al teatre. S’ensenya de manera caricaturesca el que pot passar en els assaigs previs a una funció. És un vodevil on els personatges són uns actors fracassats. Ensenyar-ho és un acte d’amor a tots ells. El que volia retratar l’autor és la mecánica del teatre, el que passa en uns assaigs. Ho ha sabut fer molt bé, com evoluciona l’obra, on cada cop  és més boja. L’efecte és molt boig, on el que va passsant és cada cop pitjor i tot s’encadena.

llorenc 4.jpgcopia
Copyright – Sheyla Butsems.

I quin personatge interpretes?

El meu personatge és doble, el de l’actor i l’alte. El de l’actor és totalment diferent d’ell ja que interpreta un escriptor de comèdies carregat de diners i vol pasar una bona estona d’amagat amb la seva dona en una casa a la muntanya.

llorenc3.jpgcopia
Copyright – Sheyla Butsems.

I per finalitzar. És un alicient afegit treballar amb el gran conjunt artístic?

Ho és, i no només per mí sinó pel públic. Poder veure una comèdia amb 9 persones a l’escenari és avui en dia tot un luxe Per questió de pressupostos cada cop veiem menys gent i la producción s’ha atrevit.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: