TV3 presenta “PoliAmor”, la primera ficció en directe per Instagram Live

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3. 

Diumenge, 18 de novembre, a les 22.00, TV3 estrena “PoliAmor”, la nova ficció que s’emetrà en directe a través de la xarxa social Instagram, i que s’ha presentat aquest migdia a la sala Kitchen Lab de l’Hotel Yurbann Trafalgar, un dels dos espais de l’hotel on s’emetran els episodis del programa cada diumenge.  A l’acte hi han assistit Vicent Sanchis, director de TV3; Geni de Vilar, adjunta a la direcció dels Mitjans Digitals de la CCMA; Jordi Pi, director executiu de “POLiAMOR” (TV3); Enric Cambray, director executiu de “POLiAMOR” (El Terrat); l’actriu protagonista Nausicaa Bonnín, els actors Roi Sastre, Marta Millà i Pep Ambròs, i els cocreadors i guionistes, Àlex Mañas i Jordi Planas.

Poliamor3.JPG

Aquest migdia s’ha presentat “PoliAmor”, una comèdia que s’emetrà cada diumenge per l’Instagram de TV3, que aborda les relacions humanes. Per primera vegada una ficció comptarà amb la interacció de l’espectador, que fins i tot podrà decidir com s’ha d’acabar.

Ha obert l’acte Vicent Sanchis, director de TV3, i ha explicat que, amb “PoliAmor”, l’emissora “fa de conillet d’índies, perquè estem en una època en què la televisió està canviant. I fa temps que vam decidir fer passes significatives per fer televisió d’una altra manera”. Ha continuat explicant que aquest nou format de programa segueix les preferències d’una nova generació de joves, la Generació Z, que estan marcant altres camins.

Tot seguit, Geni de Vilar, adjunta a la direcció dels Mitjans Digitals de la CCMA, ha reprès la línia argumental de Sanchis i ha explicat que, per mantenir el lideratge de TV3, “ens hem de reinventar, hem de buscar noves maneres de relacionar-nos amb l’audiència amb aquests nous canals i formats”. I “PoliAmor” representarà un nou espai que vol acostar-se als joves de dues maneres: mitjançant el canal d’Instagram Live: “un 72% dels joves entre 16 i 23 anys accedeixen a aquesta plataforma a diari, i adequant el format, el codi, el llenguatge… a la seva manera de viure”, ha dit.

Jordi Pi, director executiu de “PoliAmor” (TV3), ha destacat com un dels punts forts d’aquest projecte, la transversalitat que representa dins la CCMA, ja que s’hi han barrejat moltes àrees. També ha reconegut l’esforç d’adequació dels relats a la nova manera d’explicar una història: “Anar a buscar el públic allà on és, aproximar-nos a unes narratives diferents que parteixen no només dels relats sinó que a més incorporen fletxes, cares que es desmunten, i veure què passarà quan vegem conviure instagramers amb actors.”.

Poliamor2.JPG

Enric Cambray, director executiu de “PoliAmor” (El Terrat), ha agraït a TV3 poder treballar en un projecte tan atractiu, que representa un repte per a tothom qui hi participa. Després ha presentat un per un l’equip tècnic i artístic que ha vingut a l’acte i ha explicat el format de “PoliAmor” en tres parts. La primera és un monòleg d’aproximació de la Berta, en què explica com li ha anat la setmana; la segona és un capítol de cinc minuts en què la Berta té una cita on es plantegen uns conflictes que es tractaran després, en la tercera part, que serà un xat en directe conduït pel Roi Sastre amb instagramers convidats, i els comentaris dels seguidors. Es completarà amb una actuació musical en acústic, en directe i un dissenyador que reinterpretarà a la seva manera el logo de “PoliAmor”.

La següent convidada a parlar ha estat l’actriu protagonista Nausicaa Bonnín, que no ha volgut parlar de la Berta “perquè és un personatge que s’anirà construint de mica en mica entre tots”, però sí que ha expressat la il·lusió que li fa formar part d’un projecte “que és un repte enorme per molts motius: perquè és un projecte en directe, perquè cal trobar el to, perquè és una comèdia…” i ha agraït a tots els assistents haver format aquesta gran família.

Jordi Planas i Àlex Mañas, directors i creadors de “PoliAmor”, han completat la informació sobre la idea original, el plantejament de la sèrie. Jordi Planas ha explicat que avui en dia “l’amor sempre passa pel mòbil i vam pensar que era natural parlar d’amor a través del mòbil”. Després, Àlex Mañas ha donat les gràcies a TV3 i a El Terrat “perquè han volgut entrar en un projecte arriscat però que té molt de sentit”.

Finalment han intervingut la resta d’actors assistents. Un d’ells, Roi Sastre, ha dit: “És un projecte transgressor, tenim el repte de ser irreverents alhora que mantenim uns valors”.

“PoliAmor” s’emetrà per Instagram Live cada diumenge, i les dues primeres setmanes també els dimarts, a les 22.00 des de l’instagram de TV3 @tv3cat.

 

 

 

 

tv3.cat/

@tv3cat

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: