Comença el rodatge de “La inocencia”, amb la participació de TV3, amb els actors Laia Marull i Sergi López

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Vanessa Miralles.

El 6 d’agost, a la població valenciana de Traiguera, va arrencar el rodatge de “La inocencia”, l’òpera prima de Lucía Alemany, amb guió de Laia Soler i la mateixa directora. La pel·lícula, amb participació de TV3, està protagonitzada per Laia Marull, Sergi López, Carmen Arrufat i Joel Bosqued. És una producció de Turanga Films, Un Capricho de Producciones i Lagarto Films. Aquest treball explica la història personal de la directora, Lucía Alemany, que torna al poble on va néixer per explicar les vivències d’adolescent.

La Inocencia Escenas 12©Sophie_Koehler copia
Copyright – Vanessa Miralles

El rodatge de la pel·lícula durarà cinc setmanes i ha començat en diferents localitzacions de Traiguera i les seves rodalies, a la comarca del Baix Maestrat, a Castelló, al País Valencià. També es rodarà a Catalunya.

El repartiment de “La inocencia” combina joves adolescents com Carmen Arrufat –en el paper de Lis, que, amb 15 anys, debuta com a artista i fa de protagonista– amb professionals de trajectòria de primer nivell com Laia Marull, Sergi López i Joel Bosqued. El guió és de Laia Soler i la mateixa directora, i l’equip tècnic està format, en gran part, per joves formats a l’ESCAC/ECAM.

És una producció de Turanga Films, Un Capricho de Producciones i Lagarto Films, amb el suport de TV3, À Punt, Movistar+, l’Institut Valencià de Cultura (IVC), l’Institut Català de les Empreses culturals (ICEC) i de la incubadora The Screen/ECAM.

La Inocencia Making 136©Sophie_Koehler copia
Copyright – Vanessa Miralles

 

Lucía Alemany ha dirigit i produït el curtmetratge “14 anys i un dia” (2015) i ha participat en la producció de diversos films com “El olivo”, d’Icíar Bollaín, i “En tu cabeza”, de Daniel Sánchez Arévalo i Borja Cobeaga, entre altres.

Sinopsi

La Inocencia Escenas 21©Sophie_Koehler copia
Copyright – Vanessa Miralles

 

La Lis és una adolescent que somia ser artista de circ i sortir del poble on va néixer, tot i les traves que, de ben segur, li posarien els seus pares.

És estiu i a la Lis li agrada jugar pels carrers del poble amb les seves amigues i flirtejar amb un noi que té uns quants anys més que ella, cosa que provoca comentaris de la gent del poble. La falta d’intimitat i la tafaneria constant dels veïns obliguen la Lis a portar aquesta relació en secret, perquè no vol que se sàpiga.

Aquest estiu idíl·lic s’acaba i, amb l’inici de la tardor, la Lis descobreix que està embarassada.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s