“El pacto”, amb participació de TV3, arriba demà divendres 17 d’agost als cinemes

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Demà divendres 17 d’agost, arriba als cinemes “El pacto”, l’òpera prima de David Victori, que està protagonitzada per Belén Rueda, Mireia Oriol i Darío Grandinetti,

Sin título-2David Victori es va donar a conèixer com a guanyador del Festival de Curtmetratges de YouTube el 2012. Aquest premi el va portar a rodar «Zero», un projecte produït per Ridley Scott i Michael Fassbender, que el va convertir en un dels directors joves més interessants a nivell internacional.

ElPacto5.jpgSinopsi

Pacto.jpgUn matí, la Clara (Mireia Oriol), la filla adolescent de la Mónica (Belén Rueda) desapareix en estranyes circumstàncies. Hores més tard és trobada inconscient, amb vida però condemnada a una mort imminent.

ElPacto3.jpgLa Mónica es nega a acceptar la irremeiable pèrdua de la seva filla i, arrossegada per la desesperació, participa en un fosc ritual on un misteriós home li proposa un pacte per salvar la vida de la Clara. L’endemà, de forma inexplicable, la Clara torna a la vida. El viatge cap a l’infern de la Mónica ha començat.

ElPacto2.jpg«El pacto», compta amb la participació de TV3, TVE, Movistar +, Vodafone i amb el suport de la Generalitat (ICEC) i el govern espanyol (ICAA). L’obra està produïda per Sony Pictures International Productions, Ikiru Films, 4cats Pictures i El Pacto La Película AIE.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: