La cantant Amaia Montero, dijous 21 de juny a ‘Punts de vista’ a la 2

el

Text – Redacció-Premsa TVE. Foto – Premsa TVE.

Aquesta setmana ‘Punts de vista’ entrevista l’excantant de l’Oreja de Van Gogh’, que acaba de publicar el seu quart treball en solitari. Parlem amb Ricard Ruiz Garzón i Sílvia Luis sobre Mary Shelley i el 200 aniversari de la publicació del seu èxit ‘Frankestein’. I rendim homenatge a ‘Grease’, un clàssic que fa 40 anys que ens fa ballar.

GetAttachmentThumbnail.jpg

El programa comença amb una tria de les grans superproduccions americanes que aquest estiu ompliran les cartelleres de cinema familiar d’aventures i animació.

Continuem amb l’entrevista de la setmana, aquest cop a Amaia Montero, qui l’1 de juny va publicar el seu quart treball en solitari, l’àlbum ‘Nacidos para creer’, que de ben segur serà un dels grans èxits de l’estiu. Conversarem amb ella de la presència de París, tant a la portada del disc com al videoclip d’un dels temes.

De literatura, enguany se celebren 200 anys de la publicació de ‘Frankestein’, la gran obra de l’escriptora britànica Mary Shelley. En Salva Rich entrevista a Ricard Ruiz Garzón, que ha publicat l’assaig ‘Mary Shelley i el monstre Frankenstein’, i Sílvia Luis, editora a Circe, on han publicat l’obra de Charlotte Gordon ‘Mary Wollstonecraft Mary Shelley’, que parla de la relació entra l’autora i la seva mare, que va morir al poc de donar a llum a la seva filla.

Parlem de fotografia. En Jordi Vila i Guillamet ens apropa al Palau Robert, on podem veure una exposició retrospectiva d’Antoni Bernard amb el títol ‘Nord/Sud/Est/Oest’. Parlarem amb ell i també amb el comissari, Toni Llena, sobre el recorregut expositiu i les fotografies més paradigmàtiques d’Antoni Bernard.

Acabem amb aires nostàlgics recordant que se celebra el 40 aniversari de l’estrena de ‘Grease’, un musical les cançons del qual van marcar tota una generació.

 ‘Punts de vista’ és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S’emet els dijous i diumenges a La 2.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s