Aitana, Ana Guerra, Antoni Bassas i Pablo Derqui pugen “Al cotxe”

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Dilluns 11 de juny, a les 22.55, just després del tercer capítol de “Matriculats”, TV3 emetrà una altra entrega d’“Al cotxe”. Aquesta setmana el programa estarà de celebració per dos motius: primer, per l’estrena d’un vehicle nou, més còmode per als convidats i per a la realització del programa, i, segon, perquè ha pujat «Al cotxe» el convidat número 100.

Aitana War 8 copy.JPG

Els protagonistes de la setmana

L’Eloi Vila ja ha superat el centenar de converses i, dilluns, s’hi podran veure les següents: Aitana, Ana Guerra, Antoni Bassas i Pablo Derqui.

Aitana i Ana Guerra: «Estem molt orgulloses que la lletra de ‘Lo malo’ fos un eslògan en la manifestació feminista del 8 de març.»

Aitana War 9 copy

Aitana Ocaña va quedar segona a «Operación Triunfo» 2017 i Ana Guerra va ser una de les finalistes del concurs. Al programa les van ajuntar per cantar «Lo malo» i, un cop fora de l’acadèmia, han convertit aquest tema en número 1 a totes les llistes d’èxits. Pugen «Al cotxe» i l’Eloi les acompanya fins a Terrassa, on tenen una gravació als estudis d’ «OT».

Les dues cantants recorden el seu pas pel «talent show», diuen que enyoren la vida a l’interior de l’acadèmia i reflexionen sobre la popularitat que va lligada a aquest tipus de programa. Parlen de les seves famílies, expliquen anècdotes dels seus inicis musicals i, naturalment, canten «Lo malo» amb una petita col·laboració de l’Eloi.

Antoni Bassas: «Els meus pares es van sacrificar, i ens van donar estudis, perquè els fills visquéssim millor que ells.»

Bassas 2 copy.JPG

Antoni Bassas acaba de guanyar el Premi Josep Pla amb el llibre autobiogràfic «Bon dia, són les vuit!”, que parla de la seva experiència al capdavant del programa «El matí de Catalunya Ràdio»”. Puja «Al cotxe» a la porta del diari «Ara» i l’Eloi el porta a una reunió.

Bassas 4 copy

El periodista fa un repàs de la seva trajectòria professional, recorda com va començar fent retransmissions esportives, el seu pas per la televisió i el seu amor per la ràdio. Explica com l’interès per la informació li va arribar dels pares, tot i que no tenien res a veure amb el món del periodisme. Parla de la família, de la relació amb els fills i del paper de la seva dona en la decisió de marxar a la corresponsalia de TV3 als Estats Units.

Pablo Derqui: «De petit, m’agradava pujar en un escenari, tot i que soc tímid. Em disfressava, en el fons feia d’un altre.»

Pablo Derqui 5 copy

Pabli Derqui és un dels actors que ha triomfat a TV3 en projectes com «Nit i dia» o, més recentment, a «Vida privada». Puja «Al cotxe» i l’Eloi l’acompanya fins a una sala de doblatge per posar veu a un anunci publicitari.

Pablo Derqui 6 copy.JPG

L’actor, malgrat que admet que és molt tímid i que li costa parlar d’ell mateix, acaba sentint-se prou còmode durant el trajecte amb l’Eloi i comparteix amb ell algunes confidències. Diu que és un pare novell i que està a punt de ser-ho per segona vegada. Parla de l’edat, de la passió per la natació i de la inseguretat d’un ofici que no mai s’hagués imaginat mai que seria el seu. Ni els seus pares, tampoc.

“Al cotxe”, que s’emet cada dilluns a les 22.55, és un programa d’entrevistes en què el presentador, Eloi Vila, trasllada els convidats fins allà on vagin i aprofita el trajecte per conversar-hi d’una manera diferent, amb un to informal.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: