“HITS” al Teatre Victòria de Barcelona, a partir de l’11 d’octubre. TRICICLE: ÉS L’HORA DELS ADÉUS!

Text – Redacció-Premsa Tricicle. Fotos – Premsa Tricicle. 

Després de l’última obra de creació “Bits”, arriba “Hits”, el comiat definitiu de Tricicle dels escenaris. “Hits” són els grans èxits de la carrera de Tricicle. O alguns dels grans èxits. I és que “Hits” és l’última gira de Tricicle, que acabarà a finals de 2019. Ho deixaran precisament quan facin 40 anys sobre els escenaris. Tricicle és l’únic grup teatral a tot l’Estat que manté a tots els seus membres fundadors actuant.

Sin título-1.gif

La gira d’aquests grans èxits es va iniciar a Albacete, el mes de setembre de l’any 2016 i ara a partir de l’11 d’octubre i fins al 3 de febrer de 2019 Tricicle s’acomiadaran del públic barceloní i català al Teatre Victòria de Barcelona. Quasi quatre mesos i  “l’últim que apagui la llum”. Ja  estan a la venda les entrades. Després més funcions per Espanya.

“Hits” és el desè espectacle dels tres barcelonins, després de Manicomic; Exit, Slastic; Terrific; Entretres; Tricicle 20; Sit; Garrik i Bits.

I aquests són els números de “Hits” fins ara: més de 175.287 espectadors,  277 funcions i 35 ciutats visitades (entre elles: Madrid, València, Bilbao, San Sebastià, Saragossa, Santander…).

El públic quasi sempre es posa dret al final de la funció per agrair-los no solament aquest espectacle sinó tota la seva carrera, conscients que si no hi ha un miracle saben  els estan veient per última vegada dalt d’un escenari.

Sin título-2.gif

Interrogats sobre “Hits”, Paco Mir esmenta a l’escriptor Marcel Proust i la seva magdalena, allò de les experiències sensorials com a records: “Hits és com una magdalena de Proust: cada esquetx et porta els millors records del passat”. I afegeix: “Ens ho passem tan bé en aquest espectacle que hi ha comiat per anys”.

I Joan Gràcia, per la seva banda: “Visca el Victòria! 10 anys després hi tornem. Veni, vidi,  vici…”.

I Carles Sans ens explica que: ”Hits” és el millor del millor del millor d’una carrera d’èxits ininterromputs al llarg de gairebé 40 anys.”. Sobre el Teatre Victòria manté que: “És un teatre imprescindible que manté la tradició teatral del Paral·lel”.  I finalment hi diu la seva sobre Barcelona: “La ciutat que ens ha vist créixer com a persones i professionals. A on tenim la gent més fidel”.

 

 

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s