La importància de ser Frank, d’Oscar Wilde i direcció de David Selvas, arriba a la Sala Petita amb les últimes entrades a la venda

Text – Redacció-Premsa TNC. Foto – Felipe Mena.

La importància de ser Frank, d’Oscar Wilde i direcció de David Selvas és una producció del TNC i La Brutal que es podrà veure a la Sala Petita del TNC del 3 de maig al 10 de juny de 2018 i a dia d’avui l’espectacle ja ha assolit més del 75% d’ocupació. Amb: David Selvas, versió i direcció; Cristina Genebat, traducció i versió; Laura Conejero, Miki Esparbé, Mia Esteve, Paula Jornet, Paula Malia, Norbert Martínez, David Verdaguer, actors i actrius.

Sin título-1 copia
© Felipe Mena

Un dels retrats més àcids i divertits que s’han fet mai sobre la hipocresia social

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l’acusava d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia.

L’escriptor, que no es refaria d’un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.

Text publicat: Arola Editors i TNC Club de lectura, TNC/Biblioteques públiques de Catalunya.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: