“Las leyes de la termodinámica”, amb participació de TV3, arriba als cinemes

Text – Redacció-Premsa TV3. Foto – Premsa TV3.

Demà, divendres 20 d’abril, la pel·lícula dirigida per Mateo Gil “Las leyes de la termodinámica” arriba a les sales de cinema. La comèdia romàntica reflecteix com de bé, sorprenentment, s’ajusten les lleis de la física a les relacions de parella. El film ha rebut, recentment, el Premi a Millor Director a la 35a edició del Festival de Miami. Las leyes de la termodinámica copia.jpgLes lleis de la natura són ineludibles, no hi ha res ni ningú que en pugui escapar. Aquesta és la idea sobre la que gira “Las leyes de la termodinámica”, l’última pel·lícula de Mateo Gil protagonitzada per Vito Sanz, Berta Vázquez, Chino Darín i Vicky Luengo. El repartiment es completa amb Juan Betancourt i Andrea Ros, i amb les col·laboracions especials de Josep Maria Pou i Irene Escolar.

 Manel (Vito Sanz) és un físic prometedor, i una mica neuròtic, que es proposa demostrar que la seva relació amb Elena (Berta Vázquez), una cotitzada model i actriu en potència, no ha estat un complet desastre per culpa seva, sinó perquè estava determinada des d’un principi per les lleis de la física, aquelles que van descobrir genis com Newton, Einstein o els pares de la mecànica quàntica. I, especialment, per les tres lleis de la termodinàmica.

Cartell Las leyes de la termodinámica copia.jpgLa pel·lícula planteja una qüestió de fons: existeix o no el lliure albir? El director i guionista es pregunta si les persones tenen la capacitat per prendre les seves pròpies decisions o si, per contra, tot ve donat per lleis de la natura. Quan una relació no va bé, és culpa nostra o, en realitat, no depèn de nosaltres? És en va qualsevol intent de canviar la realitat?

Aquest híbrid entre comèdia romàntica i documental és una producció de Zeta Cinema, Atresmedia Cine i On Cinema 2017, i compta amb la participació de TV3, Netflix, Atresmedia, l’ICAA i l’ICEC.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: