Viu un Sant Jordi diferent a la Sagrada Família

Text – Redacció.

El pròxim dia 23 d’abril, la Sagrada Família es vol sumar a la celebració de Sant Jordi oferint la possibilitat als barcelonesos i barceloneses de viure una festa diferent a través d’un programa d’activitats organitzades especialment per a l’ocasió. D’aquesta manera, la Sagrada Família, icona de Barcelona i un dels seus referents culturals, arquitectònics i patrimonials mundials, expressa el seu compromís amb la Ciutat Comtal i la seva ciutadania en aquesta jornada tan especial per a la cultura catalana.

Sin título-1 copia.jpg

La Sagrada Família oferirà dues activitats especials de Sant Jordi per a tots els públics:

  • El diumenge 22 d’abril, el vespre previ a Sant Jordi, la Basílica oferirà una visita guiada exclusiva, a partir de les 20:30 h, a porta tancada. Els interessats podran aconseguir una entrada doble a través d’un sorteig d’Instagram (@basilicasagradafamilia) de l’11 al 15 d’abril. Les persones afortunades, a més de rebre una rosa i un llibre com obsequi, descobriran la Sagrada Família a la llum del capvespre i podran contemplar el temple des d’una perspectiva privilegiada: el balcó del Juvé, situat a 9 metres d’alçada. ​
  • El dilluns 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, i durant l’horari d’apertura, la Sagrada Família i la Casa Museu Gaudí oferirà accés gratuït, i sense  reserva prèvia, a tots els jordis, jorges, jordines i georgines. Es tracta d’una manera de commemorar la festa de la ciutat i de Catalunya, fent honor a aquelles persones que celebren el seu sant en una data tan assenyalada.

A més, com s’està fent els últims anys, els visitants que visitin el Temple el pròxim dia 23 podran veure l’estàtua de Sant Jordi, de Josep Maria Subirachs, envoltada de roses vermelles, situada al balcó del Juvé.

Totes les activitats programades es podran seguir a través de les xarxes socials de la Sagrada Família, mitjançant l’etiqueta #viulaSagradaFamília.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: