Vis à Vis TR3SC: dones i cultura. Converses singulars maridades amb vins de cellers catalans

Text – Redacció-Comunicació Club TR3SC.

El cartell d’aquest Vis à Vis -un cicle en el qual sempre hi ha participat homes i dones- vol fer evident que és possible programar activitats culturals amb una alta presència femenina i, és que, en el panorama cultural de casa nostra, les dones són moltes i molt bones. 9 personatges i 8 cellers amb presència femenina en vuit trobades per conversar sobre cultura i vida mentre tastem una selecció de vins de la DOQ Priorat i productes gastronòmics de la Cooperativa Plana de Vic. Tot, com sempre, amb la complicitat d’Ibercaja i del Museu Europeu d’Art Modern (MEAM).

Sin título-1 copia.jpgSÍLVIA MUNT & MAS D’EN GIL

silvia.jpg

Actriu i directora de cinema i teatre. Ens ha regalat grans obres als escenaris de casa nostra, entre les més recents, ‘Les noies de Mossbank Road’ i ‘El Preu’. Maridarem la trobada amb 3 vins del celler Mas d’en Gil.
10 d’abril a les 19h, a l’Hotel Negresco Princess.

SÍLVIA SOLER & EN NÚMEROS VERMELLS

silvia soler.jpg

Un Vis à Vis pre-Sant Jordi per conversar amb una de les escriptores referència de la literatura de casa nostra. Ens parlarà del seu nou llibre, ‘Rellotges de sol’, que signarà als assistents.
17 d’abril a les 19h, al MEAM.

LETICIA DOLERA & VINÍCOLA DEL PRIORAT

leticia.jpg

Actriu i directora de cinema. Aquest any ha publicat la seva primera novel·la, ‘Morder la manzana. La revolución será feminista o no será’, una reflexió sobre la importància de rebel·lar-se contra el sistema patriarcal.
19 d’abril a les 19h, al MEAM. Més informació

LAIA MARULL

laia.jpg

Al llarg de la seva trajectòria artística, l’actriu catalana ha fet televisió, cinema i teatre. Va debutar com a actriu a la sèrie ‘Estació d’enllaç’. Ha guanyat 3 premis Goya per ‘Fugitivas’, ‘Te doy mis ojos’ i ‘Pa negre’.
26 d’abril a les 19h, al MEAM.

NAUSICAA BONNÍN

nausicaa.jpg

La jove actriu catalana ja arrossega una llarga i intensa carrera en el món de la interpretació. A la televisió, l’hem pogut veure en sèries com ‘Cites’; al teatre en obres com ‘Les bruixes de Salem’ i al cinema a ‘Tres dies amb la família’.
3 de maig a les 19h, a l’hotel Negresco Princess.

ROSA MARIA CALAF & CLOS DOMINIC

calaf.jpg

Un dels rostres més reconeguts del periodisme de casa nostra. Va ser corresponsal de TVE a Nova York, Moscou, Buenos Aires, Viena, Roma i a la zona Àsia-Pacífic. Maridarem la trobada amb vins DOQ Priorat del celler Clos Dominic.
15 de maig a les 19h, al MEAM.

BEL OLID & LAURA BORRÀS i CASA GRAN DEL SIURANA

laura.jpg

Trobada doble amb dues referents dins del món de la gestió d’institucions literàries. Bel Olid és presidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i Laura Borràs va estar, fins fa ben poc, al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes.
17 de maig a les 20h, al MEAM.

CLARA PEYA & SANGENÍS I VAQUÉ

ultima.jpg

La cantant i compositora és considerada una de les creadores més originals que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical de casa nostra. Acompanyarem la conversa amb 3 vins DOQ Priorat del celler Sangenís i Vaqué.
29 de maig a les 19h, al MEAM.

Més informació i reserves:

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: