El Cinema Català a la Llotja President Suñol

Text – Redacció-Premsa F. C. Barcelona. . Fotos – Premsa F. C Barcelona.

Coincidint amb el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el València, la Llotja President Suñol ha tingut com a protagonista el cinema català, representat per la presidenta de l’Acadèmia Catalana del Cinema (ACC), Isona Passola, i alguns dels guardonats amb els Premis Gaudí 2017, que es van celebrar el passat 28 de gener.

Sin título-1 copia cine
El president Josep Maria Bartomeu, amb la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, i els guardonats dels Premis Gaudí que han estat convidats a la Llotja President Suñol. Foto – Premsa F. C Barcelona.

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat de la directiva Maria Teixidor, ha rebut al descans del partit a la representació dels Gaudí, entre els que ha estat l’actriu Núria Prims, guanyadora a la millor protagonista femenina per Incerta glòria; Aleix Castellón, millor Direcció de Producció per Incerta glòria; Lucija Stojevic, director i escriptor de La Chana, escollida millor Pel·lícula Documental; Silvia Quer, directora de La llum d’Eina, millor Pel·lícula de Televisió; Dídac Palou, premi al millor Muntatge per Estiu 1993; Alfonso Vilallonga, premi a la millor Música Original per La Llibrería; Xavier Mas i Ricard Galderán, premi al millor So per Incerta glòria; Bernat Aragonès i premi als millors Efectes Visuals, i
Alma Casal, premi al millor Maquillatge i Perruquería per Incerta glòria. Altres actors que també han estat avui a la Llotja són Bernat Saumell i Alberto Ammann.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: