TVE Catalunya celebra amb Gisela, Àngel Pons i Sergi Mas l’arribada dels Reis Mags a Barcelona, amb un karaoke inclòs

Text – Redacció-Premsa TVE Catalunya. Fotografies – Premsa TVE Catalunya.

Com ja és tradicional, TVE Catalunya retransmet la cavalcada de Barcelona dels Reis Mags d’Orient, que arribaran en vaixell al Moll de la Fusta i després desfilaran pels carrers de la ciutat. Enguany, TVE Catalunya ha preparat una festa amb un set i un escenari a la plaça de Catalunya per esperar l’arribada dels Reis. Els presentadors Àngel Pons i Gisela, que també actuarà a l’escenari, estaran acompanyats per Toni González i Anna Gras. A més, connectaran amb Jordi Vila per retransmetre l’arribada dels Reis Mags al Port. I per acabar comptaran amb la col·laboració de Sergi Mas, presentador del ‘Programa Inesperat’.

Àngel Pons i Gisela, presenten la Cavalcada 2018-2  copia portada.jpgTVE Catalunya vol fer arribar la il·lusió i la màgia dels Reis Mags a tots els nens i nenes de Catalunya amb la retransmissió de la Cavalcada de Barcelona. Un any més, TVE Catalunya farà un gran desplegament per oferir en directe per La 1 a les 18:15h l’arribada dels Reis d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a bord del vaixell de Santa Eulàlia al Moll de la Fusta i desfilaran pels carrers del centre de la ciutat.

A Plaça Catalunya hi haurà instal·lat el set de TVE on des de les 15:30h els nens i nenes que vulguin podran participar en un karaoke per cantar les seves cançons preferides, i poder veure els seus vídeos durant la retransmissió de la Cavalcada.

A les 18:15h començarà la retransmissió amb el periodista  de TVE Àngel Pons i la cantant Gisela, i l’ajuda a peu de carrer dels actors del ‘Programa Inesperat’ Toni González i Anna Gras. Els dos actors seguiran el lema d’enguany de la Cavalcada de Barcelona ‘Netegem els malsons’ i es convertiran en investigadors amb una missió: acabar amb els malsons dels nens i nenes.

CAPÇALERA.jpg

Àngel Pons connectarà amb el periodista de TVE Jordi Vila que des del Moll de la Fusta retransmetrà l’arribada dels tres Reis Mags, que arriben per mar a bord del vaixell Santa Eulàlia i intentarà parlar amb algun del Reis per conèixer de primera mà com es preveu la nit repartint regals.

Àngel Pons i Gisela, presenten la Cavalcada 2018-1 copia.jpg

A més, a l’escenari de TVE actuarà Gisela, que cantarà la cançó «Aquella estrella de allá» de la pel·lícula «Peter Pan», la cançó del film «Frozen» i de «La Bell i la Bestia».

I per acabar, el presentador del ‘Programa Inesperat’ Sergi Mas, participarà en la cloenda de la retransmissió.

 

L’emissió de la Cavalcada es podrà seguir en directe pel web rtve.cat/directe, també es podrà veure en streaming a través del Facebook de TVE Catalunya (https://es-es.facebook.com/tvecatalunya/). I a les xarxes socials es podrà seguir amb el hashtag #ReisTVE.

 La cavalcada de RTVE Catalunya està presentada per Àngel Pons i Gisela amb la col·laboració de Sergi Mas, de l’actor Toni González, de l’actriu Anna Gras i del periodista de TVE Jordi Vila. ‘Netegem els malsons’ està dirigit Paola Callieri i realitzat per Alfonso Rodríguez i Arancha Soroa amb producció executiva de Javier González i amb producció de Carlos Grima i Núria Raja.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: