Jordi Cruz: el naixement d’una estrella i L’àlbum 2017, a “Estàs igual!”, demà dijous 4 de gener, a TV3

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Demà dijous 4 de gener, a les 21.55, TV3 emetrà els dos últims capítols del programa “Estàs igual!”, presentat per l’actriu Cristina Brondo. És un espai de televisió original, emotiu i sorprenent en què els protagonistes tenen l’oportunitat de retrobar-se amb el seu passat i repetir una fotografia de grup d’anys enrere.

EI JORDI CRUZ 0014.jpg Jordi Cruz: el naixement d’una estrella

Jordi Cruz viu el moment més àlgid de la seva trajectòria com a cuiner. El seu restaurant, l’Àbac de Barcelona, ha estat guardonat amb tres estrelles Michelin, la màxima distinció que atorga aquesta guia gastronòmica i una de les valoracions culinàries més influents del món.

EI JORDI CRUZ 0013.jpgPerò com va començar tot? Què en queda, d’aquell jove que es va estrenar als fogons amb només 14 anys, a la cuina de l’Estany Clar de Berga? Com el recorden els que el van conèixer abans que li arribés l’èxit internacional?

Un grup de companys d’aquella època s’alien amb la germana del famós xef per preparar-li la sorpresa de la seva vida: l’enredaran per retrobar-se amb tots ells i per repetir una foto que es van fer l’any 1998. El repte és doblement complicat, perquè a més de sorprendre el Jordi, la foto tindrà lloc enmig d’un servei de cuina del seu guardonat restaurant.

L’àlbum 2017

Repetir una foto molts anys després vol dir retrobar-se amb amics, reviure emocions oblidades i recuperar una part del propi passat.

Després de repetir dotze fotografies, arriba el moment de fer l’àlbum d’”Estàs igual!”. Un capítol especial de resum, on Cristina Brondo reviurà les històries més emocionants que han passat pel programa.

Entre elles, la dels pallassos d’hospital Pallapupa”, que es van retrobar amb els nens per als quals actuaven a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona; la de Santi Torrella, que va moure cel i terra per reunir els companys amb qui va fer el servei militar al Ferrol; la de les noies guerreres que, de petites, van aprendre a no donar-se mai per vençudes en la vida; o la dels herois d’Almacelles, que als anys setanta van assolir una gesta esportiva que havia caigut en l’oblit.

A més, aquest capítol especial recuperarà els moments més divertits i emotius del programa: les sorpreses més inesperades, les millors reaccions i els canvis físics més espectaculars dels personatges, els diferents viatges i accions que ha hagut de fer Cristina Brondo en la recerca de persones i les cançons que han servit de banda sonora a les fotografies d’”Estàs igual!”.

“Estàs igual!” és una producció de TV3, amb la col·laboració de LaviniaNext, basada en el format original creat per Cwmni Da Cyf i distribuït per Nordic World.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: