Barça 80’s -B.cat-, de Bernat Soler. La dècada de moda en clau blaugrana

Text – Redacció-Premsa B.cat. 
Els vuitanta estan de moda. Gairebé tot el que va passar durant aquella dècada es torna a recuperar i fins i tot s’enyora. Sèries de televisió, marques de roba, personatges populars i cançons de l’època adquireixen categoria d’objectes de culte. Però… i el Barça? Algú recorda el Barça dels vuitanta amb la mateixa nostàlgia amb què mirem una foto de la Sabrina o unes velles vambes Paredes? L’era gloriosa del Barça que va començar fa vint-i-cinc anys i que en l’última dècada s’ha convertit en llegenda fa que tot el que no sigui guanyar la Champions es consideri un fracàs. I el Barça dels vuitanta, de Champions, en va guanyar ben poquetes. Concretament, cap. Aquest és un llibre dedicat als celebra-recopes , a tots aquells culers que van viure i van patir la dècada dels vuitanta amb les seves petites alegries, però especialment amb les grans decepcions. Hi trobareu la nit del Metz, el segrest de Quini, la final de Sevilla o l’hepatitis de Maradona, però també la lliga de l’«Urruti, t’estimo», les recopes guanyades o el hat-trick de Pichi Alonso.

BARÇA 80.jpgNo teniu a les mans un simple repàs històric d’una dècada marcada per la frustració, sinó que aquí trobareu una sèrie de records i pensaments que connecten amb aquell culer que ni s’imaginava que un dia el Barça seria el millor equip del món.

El Barça dels anys vuitanta és l’última generació acomplexada i perdedora. Un contrast total amb el gran equip del qual gaudim des de fa uns quants anys.

Aquest llibre vol reivindicar l’altre Barça, el de la nostra joventut.

Potser no era el millor Barça, però era el nostre Barça.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s