Prefiero que seamos amigos arriba al Goya després de passar per La Latina de Madrid

Text – Redacció-Premsa Focus. Fotos – Premsa Focus – Copyright: David Ruano.
Del 29 de novembre al 7 de gener el Teatre Goya acollirà Prefiero que seamos amigos de Laurent Ruquier, amb direcció de Tamzin Townsend. El muntatge, protagonitzat per Lolita Flores i Luis Mottola, arriba a Barcelona després de la seva estada a La Latina de Madrid i d’una intensa gira per territori espanyol. 
Sin título-1 copia
Foto – Premsa Focus.

Prefiero que seamos amigos és una comèdia d’aire fresc sobre les relacions de parella i d’amistat que suposa una aposta per les segones oportunitats que regala la vida. Lolita Flores interpreta a la Clàudia, una dona de cinquanta, independent i segura de sí mateixa que regenta una floristeria i està enamorada del seu millor amic, el Valentín, un Don Joan. Després de cinc anys en silenci, la Claudia decidirà sincerar-se i la resposta serà “Prefiero que seamos amigos”. «La Lolita i la Claudia són molt diferents. Jo tinc més temperament», ha declarat l’actriu. D’altra banda, Luis Mottola ha afegit que «hi ha molta química entre els dos personatges i que aquests porten l’absurd a cada un dels moments de l’obra».

image copia
Copyright: David Ruano
Lolita Flores torna a trepitjar l’escenari del Teatre Goya després de l’èxit de La plaza del diamante, de Mercè Rodoreda. Una adaptació de Carles Guillén i Joan Ollé que l’actriu va protagonitzar durant dues temporades seguides al Goya.
image(1) copia
Copyright: David Ruano
Per a l’actriu, el teatre l’ajuda a posar-se a la pell d’altres dones de qui aprèn moltíssim i ha afegit que «el teatre és directe, sents l’aplaudiment i cada funció és diferent». «Això és màgia», ha assegurat Flores.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: