Ricardo Darín i Michelle Jenner protagonitzen la campanya de Nadal de Freixenet

Text – Redaccó-Premsa Freixenet. Fotos – Premsa Freixenet-Albert Roca.

Els actors Ricardo Darín i Michelle Jenner protagonitzen aquest any l’emblemàtic espot de Nadal de Freixenet. La campanya «El Arte de Brindar» pretén ser una reivindicació del brindis i, alhora, un homenatge als 40 anys que Freixenet porta felicitant les festes de la mà de personatges del món del cinema, la música o l’esport al costat de la seva icònica «Bombolla».

Foto – Freixenet
Foto – Freixenet

Brindar és l’acció d’oferir els millors desitjos, un gest universal per transmetre felicitat. Freixenet és, des de fa dècades, el paradigma del brindis a la televisió i cada final d’any el seu espot és el pòrtic del Nadal. El 1977 el va protagonitzar la gran triomfadora als musicals de l’època, Liza Minnelli, començant amb ella la sèrie de campanyes amb artistes convidats, que any rere any brillaven i brindaven amb Freixenet i amb la seva principal icona publicitària, la «Bombolla» daurada i alegre. La llista de convidats és espectacular i forma part de la nostra memòria històrica.

Ricardo Darín és un dels actors argentins més reconeguts i populars de les últimes dècades. El seu talent interpretatiu ha quedat plasmat en pel·lícules memorables com Nueve reinas, El hijo de la novia o Luna de Avellaneda. Destaquen els seus papers principals a El secreto de sus ojos, guanyadora de l’Oscar a la Millor pel·lícula de parla no anglesa el 2010, o a Truman, que li va valer el Premi Goya al Millor actor protagonista el 2016. La seva extensa trajectòria al cinema ha estat reconeguda recentment amb el Premi Donostia, el guardó honorífic més important del Festival Internacional de Cine de San Sebastián, en el marc de la presentació de la seva última pel·lícula, La cordillera.

Foto – Albert Roca

Michelle Jenner és una de les revelacions de la nova generació d’actrius espanyoles. El seu primer gran paper a la televisió va ser a Los hombres de Paco, i des de llavors ha participat en nombrosos projectes. Destaca el seu personatge protagonista a la sèrie històrica Isabel, àmpliament reconegut amb els premis Ondas, Iris i Fotográmas de plata, entre d’altres. En cinema, destaquen les seves participacions a pel·lícules com Spanish movie, Extraterrestre (Nacho Vigalondo), En tu cabeza (de Daniel Sánchez Arévalo) o Julieta (de Pedro Almodóvar). Properament s’estrenarà el seu últim projecte a la televisió com a protagonista, La catedral del mar.

Foto – Albert Roca

L’agència de publicitat TBWA s’estrena creant la campanya, que un any més torna a comptar amb el premiat director Kike Maíllo com a realitzador i amb OXÍGENO en la producció. L’espot es presentarà als mitjans de comunicació el proper 28 de novembre a la tradicional Première de Freixenet.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s