Trobada del president del F. C. Barcelona Josep Maria Bartomeu amb Barack Obama

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha mantingut una trobada amb l’expresident dels Estats Units, Barack Obama, convidat d’honor en el partit que ha enfrontat l’equip blaugrana i el Manchester United a la International Champions Cup. Bartomeu i Obama han coincidit, durant el descans del partit, en una de les llotges privades del FedExField Stadium.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, al costat de l’expresident dels Estats Units, Barack Obama. Foto – Premsa F. C. Barcelona.

Josep Maria Bartomeu ha explicat a l’expresident dels EUA la tasca que la Fundació del Barça desenvolupa al país nord-americà, així com el projecte de les FCB Escoles i de l’equip de futbol femení que pròximament defensarà la samarreta blaugrana en aquest país. També han parlat de les possibilitats de col·laboració futura entre la Fundació del FC Barcelona i del president Obama.

El 44è president dels Estats Units, que s’ha mostrat molt cordial durant els 10 minuts que ha durat la trobada, és un reconegut aficionat al bàsquet i ha explicat que segueix el futbol a través de les seves filles. És per això que ha mostrat un especial interès en el projecte de desenvolupament del futbol femení que promou el Club.

James Costos, nomenat recentment assessor estratègic del FC Barcelona a Amèrica, ha estat l’encarregat de coordinar i gestionar la celebració d’aquesta reunió. El president Bartomeu, que havia acompanyat l’equip en els primers dies de la gira a Nova York, s’ha reincorporat avui de nou a la delegació i continuarà amb l’equip fins al partit de Miami.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: