Cristina Brondo presentarà “Estàs igual!”, la nova proposta de TV3 per a la temporada que ve

el

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

L’actriu Cristina Brondo torna a TV3 per presentar una proposta emotiva i sorprenent en què els protagonistes tindran l’oportunitat de retrobar-se amb el passat. “Estàs igual!”, una producció de TV3 amb Espurna Visual, del Grup Lavínia, és una adaptació de l’original danès “Get the Picture”. La sèrie, de 13 capítols, s’estrenarà la temporada que ve.

Cristina Brondo torna a TV3, on va debutar amb només 16 anys. A “Poblenou” va interpretar el personatge de Clàudia, que també va encarnar a “Rosa”, la continuació de la històrica sèrie de TV3. Ara, més de vint anys després del seu debut televisiu, Cristina serà l’encarregada de conduir una de les noves propostes de TV3 per a la temporada que ve, el programa “Estàs igual!”. De fet, també podria ser-ne la protagonista: només caldria que recuperés una foto vella de la família de “Poblenou” i la volgués tornar a fer amb els mateixos personatges. Aquesta és la proposta d’”Estàs igual!”, reunir els protagonistes d’una instantània vella, enfrontar-los amb el passat, viure l’emoció del retrobament i reconstruir aquella imatge en l’actualitat. Cristina s’encarregarà d’acompanyar els protagonistes de cada un dels capítols en la seva recerca i serà testimoni de tot el procés fins que s’aconsegueixi reproduir l’antiga imatge en l’actualitat.

“Estàs igual!” és l’adaptació de la producció danesa “Get the Picture”. A grans trets, l’objectiu del programa és repetir la fotografia d’un grup, feta anys enrere, amb els mateixos protagonistes. La imatge final serà emocionant, però el recorregut fins a aconseguir-la ho superarà amb escreix. La recerca dels protagonistes –dels quals, en ocasions, no es té cap pista- que han d’acceptar el joc d’enfrontar-se amb el passat, amb el risc que suposa de despertar vells sentiments, serà el repte que caldrà superar en cada programa per aconseguir aquesta imatge final. Durant tot aquest procés, el programa descobrirà les històries que s’amaguen darrere dels protagonistes, com ha evolucionat la seva vida, i també què hi ha darrere la imatge original, alhora que retratarà l’època en què es va fer la fotografia.

Cristina Brondo, a més de a “Poblenou” i “Rosa”, a TV3 també va protagonitzar la sèrie “16 dobles”. L’actriu torna per afrontar aquest repte, i ho fa amb un important bagatge professional en què destaquen produccions cinematogràfiques com “Perdona si te llamo amor”, “¿Y tú quién eres?”; sèries de televisió, com “Herederos”, “Gran Hotel” o “Gran Reserva”, o interpretacions teatrals, com “2666”, d’Àlex Rigola, o “Celebració”, de Josep Galindo.

“Estàs igual!”, una proposta diferent, emotiva i sorprenent, un viatge emocional ple d’humor i de complicitat, amb imprevistos i sorpreses, carregat d’històries humanes i amb una instantània final que impactarà l’espectador.

“Estàs igual!” és una producció associada de TV3 amb Espurna Visual, del grup Lavínia.

 Vídeo del pas de Cristina Brondo per TV3

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s