Comença el rodatge de “Vida privada”, la nova producció de TV3

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

El 21 d’abril es va iniciar el rodatge de “Vida privada”, una minisèrie de TV3 dirigida per Sílvia Munt i basada en la novel·la de Josep Maria de Sagarra. És una coproducció d’Oberon Cinematogràfica, TV3, amb producció associada d’ImpulsaFilm i amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

«>Vida privada” és la crònica d’un naufragi social situat en un moment crític i de canvi, que viu els darrers moments de la dictadura de Primo de Rivera i l’inici de la República.

S’ha començat a rodar a Barcelona i Terrassa i també es visitaran Vilafranca del Penedès, Cervera, Lleida i Montcortès.

Sinopsi

Enmig dels profunds canvis socials i polítics esdevinguts a Barcelona entre el final de la dictadura de Primo de Rivera i la Segona República, es produeix la decadència total dels Lloberola, una família aristòcrata barcelonesa. Davant de la ruïna econòmica i de la mort del patriarca, Frederic, el fill primogènit no aconsegueix mantenir el seu estatus per culpa del seu poderós orgull, que el portarà a perdre la família i l’amant, i que el condemnarà a viure de la caritat dels que, en altres temps, van ser servents seus.

En canvi, Guillem, el seu germà petit, lluita per tornar a la cúspide sigui com sigui i sense cap tipus d’escrúpol. Per això, s’avé al xantatge d’un ric aristòcrata, a qui pressiona tant que s’acabarà suïcidant. Havent perdut la seva qüestionable font d’ingressos, Guillem no dubtarà a seduir l’adinerada vídua de la víctima, una dona preciosa que aconsegueix convertir en la seva esposa després d’una llarga i difícil seducció.

Maria Lluïsa, filla de Frederic i neboda de Guillem, es rebel·la contra la idea d’un matrimoni de conveniència imposat per la seva àvia. Aposta per treballar i per arribar a ser independent, però quan una relliscada amorosa l’obliga a avortar, s’adona que l’única manera d’escapar del jou familiar és acceptant la proposta de matrimoni d’un ric empresari basc que acaba de conèixer.

Repartiment:

Guillem de Lloberola:-Pablo Derqui, Frederic de Lloberola- Francesc Garrido, Conxa Pujol- Aida Folch, Baró de Falset:-Pedro Casablanc, Rosa Trenor:-Maria Molins, Tomàs de Lloberola:-Pep Cruz, Maria Lluïsa:-Diana Gómez, Pilar Romaní:-Vicky Peña, Maria Carreras-Àgata Roca, Hortènsia-Cristina Genebat, Leocàdia-Empar Ferrer, Sra. Carreres-Marta Angelat, Dorotea-Míriam Iscla, Bobby- David Bagés, Pat-Nao Albert i Mn. Claramunt-Mingo Ràfols.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: