L’Acadèmia del Cinema Català ret homenatge a Ana Belén, Goya d’Honor 2017

Text – Redacció-Premsa Acadèmia de Cinema Català. Fotografies  -Martí E. Berenguer.

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm ha acollit aquest matí una roda de premsa amb l’actriu Ana Belén, Goya d’Honor 2017. Un any més, les dues Acadèmies de cinema, la catalana i l’espanyola, i la Filmoteca de Catalunya, reten homenatge mutu als seus guardonats d’honor. L’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España va reconèixer “una actriu que és referent de moltes generacions i segueix sent cara i veu imprescindible de la nostra cinematografia”.

ana belen acc. Foto – Martí E. Berenguer
ana belen acc. Foto – Martí E. Berenguer

L’actriu ha estat acompanyada d’Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Nora Navas, vicepresidenta de l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España, i Josep Maria Pou, Gaudí d’Honor 2017.

ana belen acc. Foto – Martí E. Berenguer
ana belen acc. Foto – Martí E. Berenguer

 

ana belen acc. Foto – Martí E. Berenguer

Avui a les les 20 hores Ana Belén presentarà a la Sala Chomón de la Filmoteca de Catalunya El vuelo de la Paloma (1989), una comèdia coral dirigida per José Luis García Sánchez, per la qual va ser nominada al Goya com a actriu protagonista. Isona Passola, Esteve Riambau, director de la Filmoteca, i Judith Colell, membre de la Junta Directiva de l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España, l’acompanyaran en aquest acte.

ana belen acc. Foto – Martí E. Berenguer

Josep Maria Pou, Gaudí d’Honor 2017, rebrà l’homenatge de l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España el pròxim 26 d’abril a Madrid. L’actor i director participarà en el col·loqui posterior a la projecció d’Amic Amat (1999), de Ventura Pons.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: