Prestrena de «La llum d’Elna» als Cinemes Aribau de Barcelona

Text – Redacció-Premsa La llum d’Elna. Fotos – Albert Roca.

El 31 de març a les 22.00, TV3 estrenarà “La llum d’Elna”, dirigida per Sílvia Quer. És una producció de Distinto Films, en coproducció amb TV3, Bohemian Films, Producciones Cibeles, Radio Télévision Suisse i Televisió Espanyola, la participació de Canal Sur, i amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, Media Suisse i Cinéforom. Beta Film s’encarrega de la distribució internacional. Aquest dimarts es va celebrar la preestrena i va comptar amb la presència de bona part de l’equip de la pel·lícula, encapçalat per la directora Sívlia Quer, la protagonista Noèmie Scmidt, i les actrius Nausicaa Bonnin i Blanca Romero.

El repartiment l’encapçala Noémie Schmidt, Nausicaa Bonnín i Natalia de Molina. Les acompanyen Nora Navas, Blanca Romero, Pere Ponce, Isak Férriz, Pep Anton Muñoz i les actrius internacionals Marie Fontannaz, Stéphanie Schneider i Marie-Christine Friedrich. El film ha rebut recentment el premi a la millor ficció espanyola al Festival de Luchon, a França; i la protagonista, l’actriu suïssa Noémie Schmidt, va guanyar el premi a la millor interpretació femenina en un film de televisió al Solothurn Film Festival de Suïssa. Recentment la pel·lícula ha participat en el Festival de Cine de Màlaga.La premiere que va aixecar una enorme expectació va reunir també a personatges del món de la poítica com Neus Munté.

La pel·lícula narra la proesa d’Elisabeth Eidenbenz, fundadora de la Maternitat d’Elna, que juntament amb les seves col·laboradores va tornar la dignitat a les dones embarassades dels camps d’internament d’Argelers i Ribesaltes de la França de Vichy. La maternitat va acollir centenars de dones embarassades i va salvar així 595 nadons d’una mort segura.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: