“Merlí”, tercera temporada

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

“Merlí”, la sèrie revelació de TV3, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d’Héctor Lozano i direcció d’Eduard Cortés, tornarà una temporada més: la tercera. La nova tanda de capítols de les aventures del professor de filosofia, Merlí Bergeron, i els seus peripatètics es començaran a rodar a finals del mes d’abril.

merli_085m

En aquesta nova temporada, els peripatètics estan a punt d’acabar el segon curs de batxillerat. Trobarem un Merlí descol·locat per l’arribada d’una nova professora, la Silvana, que es guanyarà la simpatia dels alumnes i qüestionarà el seu lideratge. Sense el seu fill Bruno, que continua a Roma, i amb la Carmina de gira teatral, el Merlí tornarà a viure sol, cosa que no portarà gaire bé.
sin-titulo-1

La filosofia seguirà sent un dels trets distintius de la sèrie, amb filòsofs com Hannah Arendt, Albert Camus i Karl Marx.

Amb una primera temporada que va tenir una audiència mitjana de 561.000 espectadors i un 18.3% de quota i una segona amb 513.000 espectadors de mitjana i 19.5% de quota, “Merlí” ha estat una de les sèries revelació de TV3, que continua apostant per la ficció amb formats com “Cites”, “El crac” o “Nit i dia”.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: