Julia Gutiérrez Caba torna als escenaris barcelonins després de 15 anys d’absència amb “Cartas de amor”

Text – Redacció-Premsa Cartas de amor. Fotos – Premsa Cartas de amor.

El 14 de març Julia Gutiérrez Caba torna a trepitjar els escenaris barcelonins amb el seu retorn al teatre després de quinze anys. Serà durant dues úniques setmanes al Teatre Poliorama amb “Cartas de Amor”, estrenada la tardor passada a los Teatros del Canal.

sin-titulo-2-portada

Gutiérrez Caba coprotagonitza amb Miguel Rellán el text del nord-americà A.R. Gurney sota la direcció de David Serrano. Va llegir-se en públic per primer cop a la Biblioteca de Nova York per passar després a l’off Broadway abans de fer el salt al teatre comercial de la mà de John Rubinstein i Kathleen Turner l’any 1989. El passat 2016, Ali McGraw i Ryan O’Neal van tornar a interpretar aquest text, 45 anys després del rodatge de “Love Story”. “Cartas de Amor” repassa el periple vital i l’atracció mútua entre Melissa Gardner i Andrew Makepeace, dos personatges de la bona societat americana, a través de les cartes que s’han escrit al llarg de cinc dècades.

sin-titulo-3

SINOPSI

L’obra es centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Makepeace Ladd III, que, asseguts l’un al costat de l’altre, llegeixen en veu alta les notes, cartes i postals on, en els darrers cinquanta anys, s’han anat explicant les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que van tenint al llarg de la seva vida.

Andrew Makepeace Ladd III i Melissa Gardner, tots dos nascuts al sí d’una família rica i ben situada, són amics des de la infantesa. La seva correspondència comença amb una tarja d’agraïment per un aniversari i segueix amb les postals que s’envien des dels seus llocs d’estiueig. Se succeeixen cartes on es manifesta una atracció mútua, al llarg del seu periple per internats i universitats. Mentre l’Andy estudia lleis a Yale amb unes notes excel·lents, la Melissa va de col·legi en col·legi suspenent. Quan l’Andy se’n va a la guerra, la Melissa es casa però manté el seu nexe amb l’Andy i mantenen el contacte després de que ell es casi, es converteixi en un advocat d’èxit, es fiqui en política i, finalment, sigui escollit per al Senat dels Estats Units. De mentre, i amb un matrimoni destrossat, la Melissa coqueteja amb l’art i els gigolós, beu més del compte i es veu separada dels seus fills. Amb el temps, tenen una aventura amorosa breu, però ja és massa tard per a ells.

sin-titulo-1

CARTAS DE AMOR, A.R Gurney. Amb Julia Gutiérrez Caba i Miguel Rellán. ESTRENA 14 de MARÇ. Funcions: dimarts i dijous a les 20:30h; dimecres i divendres a les 21:00h, dissabtes i diumenges a les 17:30h

Compra d’entrades aquí

 FITXA ARTÍSTICA

Espectacle en castellà

Durada: 80 minuts

Amb

Julia Gutiérrez Caba

Miguel Rellán

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: