Arrenquen els assajos d’INVISIBLE, un musical que no podràs oblidar

Text – Redacció-Premsa Invisible. Fotos – Premsa Invisible.

Aquest mes de febrer han començat els assajos del nou i esperat musical Invisible, que té com a protagonistes a Adrián Rodríguez (músic i actor en nombroses sèries de TV com Física i Química, Los misterios de Laura o El chiringuito de Pepe), Lucía Torres (actriu en espectacles com Scaramouche, Mar i Cel, Rent o Germans de Sang, entre altres), i Paula Berenguer (actriu, cantant i compositora, que ha participat, entre d’altres espectacles, en Hoy no me puedo levantar i Yerma).

invisible-portada

A Invisible, el Noah (Adrián Rodríguez), un jove milionari amb una experiència traumàtica, i l’Alex (Lucía Torres), una estrella de la música farta de la seva exposició, decideixen entrar a la corporació WhiteInk per sotmetre’s a un procés d’esborrat de memòria, aconseguir oblidar la seva vida anterior i començar de nou. La Sasha (Paula Berenguer), la doctora idealista de WhiteInk, serà la guia dels protagonistes en el procés de ‘desintoxicació’ dels seus records més dolorosos i traumàtics.

dsc4565_protas

Invisible parla de la fama i les seves conseqüències, de la pèrdua i la necessitat, del dolor i del record per superar les nostres pors i continuar vivint.

Invisible, que es podrà veure del 3 de març al 16 d’abril a l’Eixample Teatre de Barcelona (el 7 de març és l’estrena oficial), és un musical dirigit per Alícia Serrat (directora de Mierda de Artista i coautora de Pegados, guanyador del Premi Max al millor espectacle musical a 2010); i escrit per Sílvia Navarro (dramaturga, ajudant de direcció de El test) i Ernest Fuster (actor, compositor i arranjador que ha participat a Grease o 50 sombras el musical).

dsc4481_protas

Qui hi ha darrere d’Invisible?

dsc7971_equipo_creativo2-copia

Invisible és una producció de TL Produccions Teatrales, productora amb el principal objectiu de crear espectacles de petit i mitjà format de nova creació amb la qualitat de les grans produccions.

La dignificació de la professió és una de les seves principals filosofies; TL Produccions lluita intentant posar el seu gra de sorra per acabar amb la precarietat laboral que existeix en el món de les arts escèniques.

La visió de TL sobre les arts escèniques és que ha d’arribar a qualsevol persona que vulgui evadir-se per uns minuts de la seva vida. Per això TL produeix espectacles amb els quals la gent pugui sentir-se identificada, pugui comprendre i reflexionar sobre els temes que preocupen a la societat d’avui, sense oblidar que el teatre és entreteniment i emoció, i que el públic va a un espectacle amb la intenció de veure i sentir coses que no passen a la seva vida diària.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: