Ronaldinho signa com a nou ambaixador del F.C. Barcelona

Text – Redacció-Premsa F.C. Barcelona.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i Ronaldinho han formalitzat divendres 3 de febrer a la Llotja Presidencial del Camp Nou l’acord segons el qual l’exjugador blaugrana es converteix en ambaixador i representant del Club en diferents actes i esdeveniments arreu del món.

sin-titulo-1

Seguidament s’ha dirigit al Museu del FC Barcelona, on representants de diferents mitjans de comunicació han pogut captar una sessió d’imatges amb el crac brasiler. Ronaldinho també serà un dels nous integrants dels FC Barcelona Legends, l’equip d’exjugadors que, mitjançant els partits arreu del món, contribueix a la tasca de globalització de la marca Barça i els seus valors, així com a la de rendibilització de la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional.

D’altra banda, i mitjançant l’FCBEscola, el Club i les acadèmies de futbol de Ronaldinho cercaran vies de col·laboració tant pel que fa a la marca com a possibles associacions amb aquesta. L’exblaugrana, a més, en prendrà part en accions de la Fundació del FC Barcelona i tindrà presència en el projecte Masia 360.

Declaracions de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona:

“Ronaldinho és una llegenda. Amb la seva arribada al Barça ell es va donar a conèixer al món i a nosaltres ens va portar tots els èxits i l’admiració arreu del món.”

“Ronaldinho també té molt amb què ajudar-nos a les FCBEscoles d’arreu del món. Volem que hi vagi i ens ajudi en les formacions dels nens i que aprenguin d’ell. Sobretot del seu valor futbolístic, però també com a persona. Una persona que té uns valors que són molt semblants als del Barça, amb un caràcter guanyador.”

Declaracions de Ronaldinho, ambaixador del FC Barcelona:

“Em sento emocionat de tornar a casa. No trobo paraules d’agraïment per al Club, la directiva i per a tothom per la invitació. Sempre m’he sentit ambaixador del Barça, perquè la gent sempre ha associat el meu nom amb el FC Barcelona. No hi ha gaires persones que puguin dir que són ambaixadores del Barça arreu del món.”

“Messi és el que és perquè és la mateixa persona que quan va començar i mai ha canviat. Aquesta és la seva fortalesa i encara li queda molt per fer. És molt bonic haver format part del seu inici.”

“Veig el Barça molt bé, són el millor equip del món i estic segur que ho poden tornar a guanyar tot.”

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: