José Sacristán explora els límits de la impunitat del poder al text de Mamet, Muñeca de Porcelana

Text – Redacció-Premsa Muñeca de Porcelana – Fotos – ©Antonio Castro-Foto – ©Sergio Parra.

L’1 de febrer arriba al Teatre Poliorama “Muñeca de Porcelana”, un text que David Mamet va escriure per Al Pacino, protagonitzat per José Sacristán i amb Javier Godino, en el paper de jove ajudant. Dirigida per Juan Carlos Rubio i adaptada per Bernabé Rico es tracta d’una de les primeres produccions que se’n fa arreu del món després de la seva estrena absoluta a Broadway a finals de 2015. Sacristán interpreta un milionari en una reflexió sobre els límits del poder i la seva impunitat.  El protagonista està a punt de jubilar-se per dedicar-se en exclusiva a la seva jove promesa, a qui acaba de comprar un avió, quan rep una trucada que canviarà el seu destí.

Foto - ©Antonio Castro
Foto – ©Antonio Castro

Els poderosos estan exempts de rendir comptes pels seus actes? Existeix una elit que mou els fils del món i que té la capacitat de canviar el curs dels esdeveniments amb una simple trucada telefònica? Mamet ha creat una estructura teatral intensa i emocionant amb un ritme vibrant que barreja temes recurrents en l’obra de l’autor com el poder de la política, l’economia i els mitjans de comunicació amb d’altres de nous com la lleialtat i les dificultats de l’ésser humà per trencar amb el seu passat.

Foto - ©Sergio Parra
Foto – ©Sergio Parra

José Sacristán, un dels millors 25 actors del rànquing mundial elaborat per l’American Film Institute (AFI), torna a posar-se sota les ordres de Juan Carlos Rubio, com ja va fer a Razas, després del seu pas per la sèrie televisiva Velvet i de rodar el film Las Furias, de Miguel del Arco, amb la catalana Mercè Sampietro.

Foto - ©Antonio Castro
Foto – ©Antonio Castro

MUÑECA DE PORCELANA, David Mamet. Amb José Sacristan i Javier Godino. ESTRENA 2 DE FEBRER (dimecres 1 de febrer, prèvia). Funcions: de dimarts a divendres a les 21:00h, dissabtes i diumenges a les 17:30h

mueca_cartel_a4_aaff148-702

Més informació:

Compra d’entrades aquí 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s