The Winter’s Tale. Cheek by Jowl, al Teatre-Auditori Sant Cugat, diumenge 12 de febrer. Única funció a Catalunya

Text – Redacció-Premsa Teatre-Auditori Sant Cugat. Fotos – Premsa Teatre-Auditori Sant Cugat. 

Cheek by Jowl és una de les grans companyies internacionals i ha actuat a més de 40 països arreu del món. L’obra es podrà veure al Teatre-Auditori Sant Cugat, diumenge 12 de febrer a les 18:00 h. “Una de les millors obres de Shakespeare dirigida per un dels directors més reconeguts d’Europa.”.

sin-titulo-3

Una de les millors obres de William Shakespeare, The Winter’s Tale (Conte d’hivern), tot i escrita en el mateix període que La tempesta, desmunta totes les regles que La tempesta respecta: les tres unitats aristotèliques, de l’espai, el temps i l’acció, es llencen per la borda a mesura que recorrem Europa, des de la tragèdia a la comèdia, al llarg d’un període de setze anys.

Conte d’hivern parla d’un rei delirant i paranoic que destrossa la seva família. Però aquest és el nou Shakespeare que, havent completat les seves grans tragèdies amb la dura lluita per la redempció, dóna pas a l’esperança. La foscor inicial dóna lloc a l’alegria i el temps condueix els personatges cap a una aclaparadora conclusió…

sin-titulo-4

Venda d’entrades

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s