Una altra película, dirigida per Julio Manrique, al Teatre-Auditori Sant Cugat, dijous 9 de febrer, a les 21:00 h

Text – Redacció-Premsa Teatre-Auditori Sant Cugat. Fotos – Premsa Teatre-Auditori Sant Cugat.

Dijous 9 de febrer arriba al Teatre-Auditori Sant Cugat l’obra de teatre «Una altra película», dirigida per Julio Manrique, i protagonitzada per Mireia Aixalà, Julio Manrique i David Selvas. L’obra parla de la història de dos productors de cinema tenen entre mans un ambiciós projecte fílmic destinat a trencar tots els rècords de taquilla, un futur de beneficis que comença a trontollar quan la Karen, la nova secretària, planteja una adaptació alternativa, una via diferent a la simple cobdícia econòmica.

sin-titulo-4

En aquesta coproducció del festival internacional Temporada Alta i La Brutal, Julio Manrique torna a David Mamet després de dirigir Els boscos i American Buffalo. Amb una fluïdesa argumental altament addictiva, l’aclamat novel·lista, assagista, dramaturg, guionista i director de Chicago planteja les tenses contradiccions del capitalisme des d’un dels seus motors més importants, Hollywood.

sin-titulo-5

Venda d’entrades

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: