El dilluns 19 de desembre, a partir de les 22.35, serà “La nit de Merlí”

Text – Redacció-Premsa Tv3. Fotos – Albert Roca-TV3.

El dilluns 19 de desembre, a partir de les 22.35, serà “La nit de Merlí”. Amb el desenllaç de la segona temporada de la sèrie líder dels dilluns dat i beneït, els actors de “Merlí” es trobaran, cara a cara i en directe, amb el seu públic. En una gala presentada per Espartac Peran i Ana Boadas, on se’ls podrà veure com no se’ls ha vist mai. Els espectadors triaran quin és el seu “Peripatètic” favorit, i es podrà veure què s’amaga darrere d’aquests personatges que tant èxit han tingut.

grup-2

En un especial presentat per Espartac Peran i Ana Boadas, els alumnes i el professor de Filosofia més populars de Catalunya respondran preguntes dels fans, dels seus companys, de qui menys s’ho esperen… i, a més, mostraran unes habilitats que ningú preveia que tinguessin.
laia-grup

En el context d’aquesta gala, s’emetrà el documental “Generació Merlí”, i finalment es coneixeran les preferències del públic català sobre els alumnes d’aquesta classe, i es descobrirà el favorit. A més, un dels participants en aquesta votació, des de casa, guanyarà com a premi un viatge a Roma… Què més voldria algun peripatètic!

 “La nit de Merlí” és una producció de TV3 amb la col·laboració d’El Terrat.

 Generació Merlí

merli_085m

“Generació Merlí” manté el to de la ficció i està construït íntegrament amb talls d’entrevistes reals i escenes de la sèrie. Amb un muntatge dinàmic, juga amb les rèpliques i contrarèpliques que es donen entre les seqüències televisives i les valoracions que en fan els testimonis reals. És, a la fi, un breu viatge que recupera alguns dels moments més destacats de les dues primeres temporades de la sèrie mentre descobreix com els han viscut aquells que més s’hi poden veure reflectits.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: