Anna Simon presentarà la quarta temporada d’“Oh Happy Day”

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3. 

La quarta temporada d’“Oh Happy Day”, que s’estrenarà al gener, serà conduïda per la periodista i presentadora Anna Simon. Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès seran els membres del jurat, que també es renova. Més de 80 grups vocals d’arreu de Catalunya ja s’han presentat al càsting per participar en el concurs musical.

ohd4_tots

La periodista i presentadora Anna Simon (Mollet del Vallès, 1982) serà la nova conductora del concurs musical “Oh Happy Day”, que al gener estrenarà la quarta temporada. Anna Simon, que va ser col·laboradora del programa “Divendres” de TV3 (2009-2010), participa habitualment en programes d’entreteniment de gran audiència a tot l’Estat (“Tu cara me suena”, “El hormiguero”, “Zapeando”…). Simon agafa el relleu de l’actor Eduard Farelo, que durant tres temporades ha sigut la cara visible d’“Oh Happy Day”.
ohd4_anna-simon

El jurat d’“OHD” també es renova: repeteix el cantant i director de teatre musical Daniel Anglès i s’hi incorporen la cantant Gisela i l’actor Peter Vives.
ohd4_daniel-angles ohd4_peter-vives

Gisela, que acaba de commemorar els 15 anys com a exconcursant de la primera edició d’“Operación Triunfo”, és una veu molt popular per la seva carrera discogràfica, la presència als escenaris de teatre musical i la vinculació amb l’univers cinematogràfic de Disney.
ohd4_gisela

Els espectadors de TV3 recordaran l’actor Peter Vives per les seves aparicions a “La Riera” i, posteriorment, en sèries espanyoles d’èxit com “Águila roja”, “El tiempo entre costuras” i “Velvet”.

A la quarta edició del concurs de grups vocals encara hi ha més novetats: enguany hi poden participar formacions més reduïdes, des de duets fins a agrupacions de dotze cantaires. Per aquest motiu, ha estat tot un èxit la convocatòria de càsting de la nova temporada, que ha batut el rècord d’inscripcions: s’hi ha presentat més de 80 grups vocals d’arreu de Catalunya, dels quals una quarantena seran els que participaran a la gravació dels dos programes de càsting amb què arrencarà la temporada al gener.

www.tv3.cat/happy

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: