Comença el rodatge de “La vida lliure”

Text – Redaccio-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Dilluns, 24 d’octubre, va començar el rodatge de la nova pel·lícula de Marc Recha, que no només dirigeix, sinó que tamb firma el guió. El film es rodarà íntegrament a l’illa de Menorca, al terme municipal de Ciutadella, durant tres setmanes. Les platges d’Algaiarens, es Bot i des Tancat així com el torrent d’Algaiarens tindran un fort protagonisme a la pel·lícula.

lavidalliure3-port

“La vida lliure” és una ficció ambientada a la Menorca de la Primera Guerra Mundial i narra la història iniciàtica de la Tina i el Biel, dos nens amb una mare que ha hagut de marxar a Alger a causa de l’escassetat de feina a l’illa i de l’epidèmia de grip que la recorre. A “La vida lliure” Marc Recha dibuixa un retrat naturalista del que és la vida humana a través del paisatge i dels personatges que el viuen.

lavidalliure6

El càsting està encapçalat per Sergi López, en el paper de Rom, un home estrafolari que viu a la platja i que esperonarà la imaginació dels nens; Mariona Gomila, en el paper de Tina, i Macià Arguimbau en el de Biel.

lavidalliure2

“La vida lliure” es postproduirà íntegrament a Antaviana Films durant catorze setmanes.

Una producció de Turkana Films i La Perifèrica Produccions que compta amb la participació de TV3 i IB3.

Amb el suport de: Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) – Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme; Consell Insular de Menorca, Menorca Talaiòtica; Illes Balears Film Comission; Conselleria Transparència, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears; Fundació Foment del Turisme de Menorca.

I la col·laboració d’Antaviana Films i Servicevision.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: