Rodatge de la segona temporada d'»El crac»

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

La platja barcelonina de la Nova Mar Bella és un dels escenaris del rodatge de la segona temporada d’”El crac”, la sèrie protagonitzada per Joel Joan i que s’estrenarà a principis del 2017 a TV3. El rodatge va començar a principis de juliol i acabarà a mitjans d’octubre.

crack2_107w

Si en la primera temporada el rerefons era el rodatge d’una ambiciosa producció al voltant del 1714, en aquesta segona temporada “El crac” retratarà el procés de creació d’una obra teatral amb tints de modernitat. Es mantindrà l’humor surrealista i irreverent, però s’aprofundirà més en les subtrames emocionals dels personatges i es tractaran temes molt més universals i del dia a dia.

Escrita i dirigida per Joel Joan i Hèctor Claramunt, es veurà el retorn d’alguns actors de la primera temporada, com Sara Espígul o Diana Gómez, entre d’altres, i s’hi afegiran destacats intèrprets de l’escena catalana, com Julio Manrique o Lluís Soler,  presents al rodatge de divendres.

El passat divendres s’estava rodant una escena del capítol 3 en què es pot veure la vida més familiar que viurà Joel Joan en aquesta temporada, que es contraposa amb la vida més d’amics que portarà Julio Manrique. Hèctor Claramunt, director de la sèrie, ha explicat que aquesta temporada serà “una evolució del que passava a la primera, però amb la mateixa crítica, que aquesta vegada es trasllada al sector teatral, que és molt més ric que el del cinema perquè es conviu molt més. Això fa que les trames siguin més riques i més basades en les relacions humanes. En el teatre es veuen magnificats els egos, la gelosia i la competència”.

crack2_088w

Claramunt ha destacat que “els actors s’han entregat molt. Hi ha molta crítica i màgia entre l’obra de ficció i la realitat”. I ha afegit: “No crec que ningú s’ofengui, però intentem dir el que pensem. No tenim l’esperit d’ofendre ningú, però podria passar. Es vol anar al límit, però del que és acceptable”.

Joel Joan, cara a cara amb Julio Manrique

Joel Joan, per la seva banda, ha parlat del seu paper a la sèrie: “Un any després de la primera temporada em trobo en un altre punt de la meva vida. He fet un procés de millora i, si ho vaig perdre tot, ara l’objectiu és recuperar-ho i donar una segona oportunitat al personatge”.

crack2_020w

L’actor també ha afegit: “Ens fotem d’algun tema tabú, diem certes veritats, però amb humor. L’humor més adult va per aquí, toca les parts on l’ésser humà és més vulnerable. Són temes políticament incorrectes però humorísticament molt correctes. De fet, portem els personatges al límit d’un dilema i totes les sortides són complicades.”

Joel Joan ha parlat del “sentit de l’humor amb què ens relativitzem a nosaltres mateixos. Traiem ferro al que som perquè, de fet, no som tan magnífics”.

També ha avançat que en aquesta segona temporada hi haurà diferents “cameos”, de persones conegudes pels espectadors de TV3, com els d’Aina Clotet, Clara Segura, Quim Masferrer o Toni Cruanyes.

Julio Manrique arriba a la segona temporada de la sèrie per “convertir-se en el malson de Joel Joan”. Manrique s’ha referit al seu personatge com “un tio canalla, egoista, una mena de rival potent per al Joel. Fem de nosaltres però també del personatge, és com mirar-nos en un mirall. M’he divertit molt, perquè és una aposta molt saludable en la qual ens riem de nosaltres mateixos i també fem una demostració d’amor al teatre, que jo trobo molt interessant”.

noi Manrique també ha destacat que “fem moltes animalades perquè és una sèrie molt valenta, agosarada i complexa. Calia ser gamberros i anar forts, i jo m’ho he passat molt bé amb el Julio que han escrit per a mi. De fet, cada vegada m’ha semblat més divertit i fins i tot he volgut anar a més”. L’actor ha definit la sèrie com a “políticament incorrecta”.

Joel Joan ha descrit Julio Manrique com “el seductor de Catalunya”. I ha afegit: “Tenim una rivalitat sana a la sèrie”.

Sara Espígul i Lluís Soler

Sara Espígul continua a la sèrie, però “aquesta temporada em passarà de tot”, diu. “Torno a Barcelona i formo part de la companyia de teatre. Això fa que em relacioni amb tots els personatges nous i tinc molts ‘inputs’ de tots ells. En canvi, a la primera temporada només rebia els ‘inputs’ del personatge del Joel Joan”.

Per Espígul, a tots els capítols d’“El crac” “hi ha un punt de sarcasme, ironia i humor que fa que l’espectador pensi si el que està passant en cada moment, el que es diu, és una broma o és real, i aquesta, per mi, és la gràcia de la sèrie”. També ha destacat que “els actors ens sentim molt acompanyats i cuidats, i l’espectador que ha seguit la primera temporada veurà una continuïtat en els personatges que segueixen”.

Lluís Soler és un altre dels actors que s’incorporen a la sèrie i per ell “és molt complicat enfrontar-te a tu mateix, però és molt divertit a la vegada. Els dos directors em coneixen i poden anar a buscar detalls on tu et veus al darrere. I, a més, té la gràcia que els altres companys estan jugant al mateix joc que tu. Com a més ens estimen com a persones, més fàcil ens fan el camí. Hi ha punts de ficció, però l’espectador no pot saber quin és el Lluís real o el que està actuant.”

Soler ha explicat que “la meva relació amb el Joel a la sèrie és cordial, amb les diferències que hi pot haver entre un actor veterà i un de jove. Es pot veure com treballem i quines són les neures que tenim”.

Lluís Soler també ha destacat la realització: “La trobo molt bona. Treballem molt pensant en el resultat, i tant el mateix actor com els directors han d’estar contents de com ha quedat per seguir endavant. Això suposa una inversió de temps superior al que és habitual, perquè s’acosta més al cine que a una sèrie de televisió, però això és perfecte per treballar”.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: