Recepció del F. C. Barcelona als medallistes de Rio

el

Text – Redacció-Premsa F. C. Barcelona. Fotos – Premsa F. C. Barcelona.

Alguns dels medallistes olímpics als Jocs de Rio 2016 han estat protagonistes en la prèvia del partit contra l’Atlètic de Madrid a la Llotja President Suñol. Si en el darrer partit al Camp Nou es va comptar amb la presència de Mireia Belmonte, Pau Gasol i els jugadors de l’equip de bàsquet blaugrana Juan Carlos Navarro i Victor Claver, avui han estat els jugadors de l’handbol del Barça Cédric Sorhaindo, Timothey N’Guessan i Jesper Noddesbo, els esportistes catalans Saúl Craviotto i Joel González, i el logronyès Carlos Coloma els que han estat rebuts pel president Josep Maria Bartomeu.

El president Bartomeu, amb els medallistes Craviotto, Coloma, González, Noddesbo. Sorhaindo i N’Guessan, d’esquerra a dreta.
El president Bartomeu, amb els medallistes Craviotto, Coloma, González, Noddesbo. Sorhaindo i N’Guessan, d’esquerra a dreta.

El danès Noddesbo va ser medalla d’or al torneig olímpic d’handbol, mentre que els francesos Sorhaindo i N’Guessan van guanyar la plata amb la seva selecció. El piragüista lleidatà Saúl Craviotto, un reconegut aficionat culer, es va emportar de Rio dues medalles, l’or al K2 200 i el bronze al K1 200, mentre que el taekwondista de Figueres Joel González va conquerir el bronze en la categoria de -68 kilos, i Carlos Coloma, nascut a Logronyo i simpatitzant barcelonista, la medalla de bronze en bicicleta de muntanya.

La presència imponent de Robert Horry

medalllistes-2

Un altre dels convidats avui a la Llotja que no ha passat desapercebut ha estat l’ex jugador de l’NBA Robert Horry, una llegenda que va jugar 16 temporades a la lliga professional nord-americana i va guanyar l’anell de campió set vegades, amb tres equips diferents (Houston Rockets, Los Angeles Lakers i San Antonio Spurs). Horry, de 2,08 m, ha estat rebut pel president Bartomeu i el directiu responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé, amb els que s’ha fotografiat amb el trofeu de campió de l’NBA. Horry també ha visitat a l’equip de bàsquet blaugrana després de l’entrenament del matí.

Altres convidats del món de l’esport han estat l’exjugador del Barça Sylvio Mendes Silvinho, actualment segon entrenador de la selecció brasilera de futbol; Pablo Sanz, ajudant del nou seleccionador espanyol Julen Lopetegui; el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; el president de la Federació Murciana de Futbol, José Miguel Monje; o el nou Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé.

La Llotja President Suñol també ha tingut convidats institucionals, com el Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; o l’Alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda. A la mitja part també ha fet presència a la Llotja per saludar el president Bartomeu el regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello.

L’actor Francesc Orella, el professor de filosofia protagonista de la sèrie Merlí, també ha estat un dels convidats a la Llotja, on ha rebut moltes felicitacions per les excel·lents audiències de la sèrie de TV3 que també triomfa a La Sexta.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s