Nova etapa de Time Out. 20 celebritats han repartit el nou Time Out pels carrers de Barcelona

Text – Redacció-Premsa Time Out Barcelona. Fotos – Premsa Time Out Barcelona.

A partir d’aquest dimecres 14 de setembre, la nova edició impresa de Time Out Barcelona, revista líder en informació d’oci i cultura a la ciutat, #surtalcarrer sense intermediaris i es podrà recollir cada dimecres gratuïtament a més de 150 punts de la ciutat, entre els quals una selecció de bars, restaurants, teatres, cinemes, sales de concerts, gimnasos i punts estratègics de mobilitat de Barcelona.

port

Fins ara només disponible als quioscs i encartada en una de les principals capçaleres de premsa de la ciutat, Time Out Barcelona adopta aquesta tardor el model gratuït –ja d’èxit– de Time Out London i Time Out New York, úniques edicions en tot el món que es regalen a la ciutadania, a través d’una xarxa de punts de distribució àmplia i eclèctica amb ànima Time Out. ork i arriba amb novetats editorials i gràfiques.

Un llançament amb ‘paperboys’ de luxe

universitatif03-copiaespanyaif01-copiaimg_0023-copia

El primer número del nou Time Out Barcelona #surtalcarrer el 14 de setembre amb un equip de ‘paperboys’ de luxe. Personalitats del món de la cultura de la talla de Lluís Homar, Tortell Poltrona, David Carabén o Màrius Serra s’han sumat a la iniciativa i mostren el seu suport a la revista, tot repartint en mà exemplars de la nova publicació, en 5 punts estratègics diferents de la ciutat: Plaça Universitat, Plaça Espanya, Maria Cristina, Francesc Macià i Metro Verdaguer.

La periodista Flora Saura, els actors i actrius Josep Maria Portavella (The Chanclettes), Pol López, Pau Miró, Marc Rodríguez, Aina Clotet i Nausicaa Bonnín, així com la il·lustradora Lyona, l’escriptora Llucia Ramis, el músic Miqui Puig, el cantant Joan Colomo, i els xefs Marc Ribas i Max i Estefano Colombo (Restaurant Xemei) han acompanyat també a Time Out Barcelona en el seu llançament.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: