L’Empire State es vestirà de blaugrana aquest dimecres

Text – Redacció-Premsa F.C. Barcelona. Foto – Premsa F. C. Barcelona.

Aquest dimecres l’emblemàtic edifici s’il·luminarà amb els colors del Club per culminar els actes de la inauguració de l’oficina del FC Barcelona a Nova York

Imatge de l’Empire State, que dimecres s’il·luminarà amb els colors blaugrana .
Imatge de l’Empire State, que dimecres s’il·luminarà amb els colors blaugrana .

La posada en marxa de l’oficina del FC Barcelona a Nova York tindrà una cloenda molt especial. L’Empire State, un dels edificis més emblemàtics de Manhattan, s’il·luminarà aquest dimecres amb els colors blaugrana. L’acte és un reconeixement al Club i a la seva Fundació per la seva aliança amb Unicef en l’any del seu desè aniversari, però també representa la benvinguda de la ciutat al Barça i a la seva nova seu.

L’Empire State il·luminat de blaugrana es podrà veure a partir d’última hora de la tarda de dimecres, un cop comenci a fer-se fosc a la ciutat dels gratacels. Prèviament una representació del Club, amb el vicepresident primer Jordi Cardoner i l’exjugador Ronaldinho, s’hauran desplaçat fins a l’edifici per dur a terme l’acte protocol·lari d’encesa de l’enllumenat. El gratacels romandrà il·luminat amb els colors del Club durant tota la nit novaiorquesa.

L’Empire State, construït entre el 1929 i el 1931, és la icona no només de la ciutat sinó del somni americà. L’edifici consta de 102 plantes, té 381 metres d’alçada i durant 42 anys, fins al 1974, va ser el gratacels més alt del món.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s