El bon pare, una de les comèdies del Grec, torna el 7 de setembre al Borràs per fer temporada

el

Text – Redacció-Premsa El bon pare. Fotos – ©Pablo Ricciarduli

Després de la seva estrena en el marc del Grec, El Bon pare torna al Teatre Borràs el 7 de setembre, per fer-hi una segona temporada. El Bon Pare, escrit i dirigit per David Plana, que torna a la direcció amb aquesta tragicomèdia sobre la figura masculina i l’ofici de la paternitat, en una coproducció de Grec 2016 Festival de Barcelona, Bitò Produccions i Vania Produccions

Foto - ©Pablo Ricciarduli
Foto – ©Pablo Ricciarduli
La vida de Roger Denís, interpretat per Lluís Soler, es desmunta de la manera més insospitada de la nit al dia. En Roger Denís és com un heroi de tragèdia grega que hagués ofès els déus i aquests el castiguessin fent caure totes les
certeses de la seva vida. Una anècdota inesperada desencadenarà un malson que farà descobrir al protagonista que ha viscut absent dels fets més rellevants que han afectat la seva pròpia família.
pare cartell
El bon pare és una comèdia inquietant que farà riure l’espectador i que el confrontarà amb temes transcendentals: la
paternitat, la renúncia als propis ideals, la necessitat humana de crear un relatvital coherent per trobar un sentit a l’existència. Des de la magnífica casa que s’ha construït, metàfora d’ell mateix, de la seva necessitat de control, de la seva obsessió per l’aparença, l’home haurà de trencar el mur que ha aixecat, sense adonar-se’n, entre ell i la resta del món.
Foto - ©Pablo Ricciarduli
Foto – ©Pablo Ricciarduli

David Plana, creador de La Riera, ha reprès la seva carrera com a director amb aquesta comèdia, un text propi que parla sobre la figura masculina i l’ofici de la paternitat, en una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona, Bitò i Vania Produccions. La vida de Roger Denís, interpretat per Lluís Soler, es desmunta de la manera més insospitada de la nit al dia, en aquesta comèdia coprotagonitzada per Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Jaume Madaula.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s