La pertorbadora ‘Inside’, de Miguel Ángel Vivas, inaugurarà Sitges 2016

Text – Redacció-Premsa Sitges 2016.

El Festival de Sitges aixecarà el teló de la seva 49a edició amb la première europea de la terrorífica Inside, una cinta dirigida per Miguel Ángel Vivas (SecuestradosExtinction), amb guió de Jaume Balagueró i el seu col·laborador habitual Manu Díez, i protagonitzada per Rachel Nichols i Laura Harring. Es tracta d’una producció d’Adrián Guerra i Núria Valls (Nostromo Pictures).

Sin título-1 copia

Els pitjors temors de l’audiència cobraran vida a Inside, pel·lícula inaugural de la 49a edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que tindrà lloc del 7 al 16 d’octubre. El certamen aposta, una vegada més, per la producció autòctona en la seva gala d’obertura, reafirmant el seu compromís amb el cinema català.

La història d’Inside segueix els passos del film en què es basa, À l’intérieur, dirigit per Alexandre Bustillo i Julien Maury, que va impactar el públic a Sitges 2007 i s’ha convertit en una cinta de culte. Així, una jove vídua, embarassada i deprimida, intenta reconstruir la seva vida després del fatídic accident de trànsit en què va perdre la seva parella i la seva oïda de manera parcial. Ara, a punt de donar a llum, viu en una casa aïllada d’un suburbi quan, una nit de Nadal, rep la visita inesperada d’una altra dona amb un objectiu demolidor: arrabassar-li el nadó que porta a dins. Però la fúria d’una mare per a protegir el seu fill mai pot ser subestimada. Rachel Nichols (The LoopTokarevCuatro Fantásticos) i Laura Harring (Mulholland DriveInland EmpireEl amor en los tiempos del cólera, The Punisher) interpreten els dos papers principals en aquesta lluita cos a cos, brutal i sagnant.

Inside està produïda per Nostromo Pictures, una companyia amb base a Barcelona que ha estat al darrere dels films de Rodrigo Cortés Buried i Red Lights; Grand Piano, que va inagurar el Festival de Sitges el 2013 o l’èxit de taquilla Palmeras en la nieve.Té en marxa els thrillers El guardián invisible i Contratiempo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s