Demà dijous el vaixell de “Mar i cel” navega a TV3

el

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Demà dijous a les 21.55, el vaixell renovat de “Mar i cel” navegarà a TV3.  Serà la versió remuntada el 2014 de la història d’amor entre Saïd i Blanca. Un clàssic del teatre català, obra de Dagoll Dagom, amb un nou plantejament escenogràfic més espectacular i a ritme de la música d’Albert Guinovart.

i_pirates_barco_v03 copia

“Mar i cel” ocupa un espai central dins la trajectòria de Dagoll Dagom. Va ser creat l’any 1988, i remuntat el 2004. És un dels espectacles de teatre musical que més ressò ha tingut de tots els que ha fet aquesta companyia, que ja ha celebrat el 40è aniversari.

t_maricel_III_160m copia

 L’any 2014 es va decidir fer una nova producció, incorporant avenços tecnològics del moment, però mantenint la mateixa ànima original, per tal d’oferir als espectadors la possibilitat de tornar a gaudir amb una obra que, en el seu moment, els va emocionar i, sobretot, per presentar-lo als més joves que no havien tingut oportunitat de veure-ho en el seu moment. Una versió de l’obra “Mar i Cel” amb un nou plantejament escenogràfic més espectacular.

 “Mar i cel” és una història de pirates i cristians tancats dins d’un vaixell perdut enmig del mar.  La perfecta metàfora del món on els seus habitants segueixen entestats a fer la guerra, odiar-se i destruir-se. L’amor impossible entre Saïd i Blanca per la pertinença de cada un d’ells a uns mons històricament irreconciliables, enfrontats pel passat, per la religió i per la impossibilitat de bastir un futur conjunt. I tot això, vehiculat amb les paraules justes de Xavier Bru de Sala, la meravellosa música d’Albert Guinovart sobre el vaixell espectacular d’Isidre Prunés i Montse Amenós.

t_maricel_VI_429bm copia

Són molts els espectadors que, des de la primera versió, han confessat que “Mar i cel” ha estat el seu punt d’enamorament del teatre. També molts professionals han confessat que s’han dedicat a aquesta feina, en gran part, influïts pel bon record de l’espectacle.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s