Cineastes al seu lloc. Retrats d’Òscar Fernández Orengo, a la Filmoteca de Catalunya

Text – Redacció.

A partir del  5 de maig i fins el 31 d’agost de 2016 és podrà veure a la Filmoteca de Catalunya l’exposició Cineastes al seu lloc. Retrats d’Òscar Fernández Orengo.  En aquesta nova entrega del seu projecte iniciat el 2001 en el que recorre el món a la caça i captura de cineastas amb l’objectiu de crear un arxiu fotogràfic documental, Òscar Fernández Orengo ens presenta 42 fotografies inèdites de cineastas espanyols.

orengo_filmoteca

Cineastes al seu lloc, és la continuació de “A través de mis ojos”, Cineastas contados,i Cineastas contados… de ambos lados”.  Aquest projecte de llarg termini presenta directors contemporanis populars i minoritaris retratats en espais de la seva vida quotidiana escollits per ells mateixos. Fernández Orengo presenta aquestes fotografies en blanc i negre i en format panoràmic, i hi trobarem imatges d’ Antonio Banderas, Alejandro Amenábar, Julio Medem, Víctor Erice o Rosa Vergès entre d’altres.

 Aquesta exposició de material inèdit es complementa amb 20 fotografies de l’autor a alguns dels personatges que han visitat la nova seu de la Filmoteca de Catalunya en els darrers quatre anys. Entre ells hi ha Abbas Kiarostami, Aki Kaurismäki o Jiri Menzel, cineastes que, en una filmoteca, s’hi troben com a casa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: