L’actriu ANNA ALLEN reapareix en una divertida comèdia musical a l’ALMERIA TEATRE

Text – Redacció-Premsa Tots som Anna Allen. Fotos – Premsa Tots som Anna Allen.

El proper dimecres, 16 de març, a les 20:00 hores l’ALMERIA TEATRE (c/. Sant Lluís, 64, Barcelona) estrenarà l’espectacle TOTS SOM ANNA ALLEN, una divertida comèdia musical basada en la història real de l’actriu catalana que es va inventar una vida a Hollywood.

Emma cesar_p

 La història comença quan Emma Casademont, una gran actriu del teatre català, i Mario Torres, director que comença a destacar en el panorama cinematogràfic i televisiu, estan realitzant el càsting per a la seva nova producció: Persona, el musical, basat en la pel·lícula homònima d’Ingmar Bergman, i es presenta Anna Allen, una noia jove que afirma admirar-los des de sempre, preguntant per fer l’audició. Mario la reconeix de seguida, ella és una actriu molt famosa i és sabut per tothom que ha estat treballant ni més ni menys que a Hollywood i, sense pensar-s’ho dues vegades, la contracta.

 TOTS SOM ANNA ALLEN no parla realment del personatge públic que tots coneixem, sinó que la protagonista d’aquesta història podria ser qualsevol noia que no troba feina i, per aconseguir el seu somni, és capaç del que sigui. En aquest sentit, l’obra s’inspira en el film All About Eve (Eva al desnudo) de Joseph L. Mankiewicz, i ho fa en clau de paròdia ja que, per una banda, el personatge de l’actriu veterana i madura es descriu com una dona amb un gran ego que no sap gestionar la seva frustració i es ridiculitza ella mateixa amb actituds geloses i prepotents; i per altra banda, la noia jove inexperta que suposadament ha de despertar enveges, resulta ser una inepta en la professió.

anna mirall 2_p

 Els creadors d’aquesta comèdia musical són els germans Pau i Joan Olivé, fundadors del grup musical SPLAC. Pau ha escrit el text de l’espectacle i ha coescrit el llibret juntament amb en Joan, que és el director de l’obra. L’obra està interpretada per Mònica Macfer (Boig per tu; 40, el musical; Tarzan), Noèlia Pérez (La nit de Sant Joan; Carmella, Lilil, Amanda; Hello Dolly), Sergi Cervera (Polònia, Good Night Whitney, Això és el que hi ha) i Ernest Fuster (Lo tuyo y lo mío; Grease; 50 sombras, el musical).

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: