La segona temporada de CITES, en marxa

Text – Redacció-Premsa TV3.

L’11 de gener va començar el rodatge de la segona temporada de “Cites”, la sèrie de TV3 basada en el format original d’Entertainment One Television International Ltd., produïda per Arca Audiovisual (grup Filmax), sobre les relacions de parella a través d’internet, que s’estrenarà el segon trimestre del 2016.

cartell_cites

Pau Freixas (“Polseres vermelles”), que torna a posar-se darrere la direcció en aquesta nova temporada, comptarà amb un nou càsting en el qual hi ha noms com Julio Manrique, Núria Gago, Alain Hernández, Llorenç González, Emilio Gutiérrez Cava, Álvaro Cervantes, Marcel Borràs, Alba Ribas, Marina Salas, Nau Albet, Anna Moliné, Anna Casas i Paula Malia. La segona temporada de “Cites” incorporarà personatges nous, iniciarà noves històries que aportaran sensacions i matisos diferents al particular món de les cites per internet: fantasies de parella, relacions intergeneracionals, amor a la tercera edat, doble vida…

Però aquest cop no tot seran primeres trobades. La sèrie mantindrà alguns del personatges que l’espectador ja coneix i mostrarà l’evolució de les seves històries una mica més enllà d’on es van deixar. Repetiran algunes cares conegudes de la primera temporada com són Isak Férriz (Martín), Bea Segura (Blanca), Laia Costa (Paula), Nausicaa Bonnin (Sofia), Júlia Molins (Ona) i Biel Durán (Àlex).

A més, Barcelona continuarà sent el gran escenari de “Cites”; però aquesta vegada les trobades entre els personatges tindran lloc tant de dia com de nit. Això permetrà mostrar una altra cara de la ciutat, i desenvolupar nous tipus de cites en espais i contextos diferents.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: