El pilot Jorge Lorenzo visita el Museu del Fútbol Club Barcelona.

el

Text – Redacció-Premsa F.C. Barcelona. Foto – Premsa F. C. Barcelona.

El llibre d’honor del Museu del FC Barcelona ja guarda una nova signatura. Es tracta de la de Jorge
Lorenzo, tricampió del món de MotoGP, que aquesta tarda ha visitat el Camp Nou Experience,
aprofitant que, ahir a Barcelona, Movistar Yamaha va presentar l’equip de competició per al 2016 a Barcelona.

Jorge Lorenzo durant la visita al Museu aquesta tarda
Jorge Lorenzo durant la visita al Museu aquesta tarda

Durant aproximadament una hora, el pilot mallorquí, aficionat reconegut del Barça, ha dut a terme un tour per la història blaugrana, acompanyat del director del Museu del Club, Jordi Penas. L’actual campió del món de la màxima categoria de motociclisme ha pogut gaudir de les exposicions
permanents del FC Barcelona, on hi ha totes les copes guanyades pel primer equip de futbol -amb les cinc Lligues de Campions i els tres Mundials de Club en un lloc privilegiat-, els trofeus de les seccions professionals i els guardons individuals més destacats dels jugadors que formen part de la història del Barça, com ara les botes de Ladislao Kubala o la Pilota d’Or de Luis Suárez.

Lorenzo, a més, ha pogut veure l’Espai Leo Messi, amb les diferents vitrines que exhibeixen les Pilotes d’Or i les Botes d’Or guanyades pel crac argentí. També ha passat una estona passejant pels 1.500 m2 que formen l’espai multimèdia del Museu, on s’ha emocionant tornant a viure els millors moments de la història recent del Barça.

La indumentària de Lorenzo, present al Museu

L’any 2010, Jorge Lorenzo va entregar al Club la granota, el casc, els guants i les botes que va lluir la temporada 2009 en el GP de Catalunya, coincidint amb la consecució del primer triplet blaugrana. La indumentària del pilot, dissenyada amb els colors del Barça, va ser exposada al Museu. En la visita d’aquesta tarda, el pilot ha pogut contemplar aquest aparador i ha assegurat sentir-se’n molt orgullós.

Declaracions de Jorge Lorenzo:

“El Museu m’ha semblat fantàstic, increïble. Quan véns aquí vius uns moments meravellosos recordant la història del Barça, tot el que has viscut però ja no te’n recordaves. Ha estat una gran experiència i en surto molt satisfet”.

“Messi és al·lucinant. Mai s’havia vist un jugador com ell, amb cinc Pilotes d’Or, i això és degut al gran esforç, a la seva disciplina, al seu talent natural. Tant de bo segueixi guanyant Pilotes d’Or, perquè això significa que el Barça segueix guanyant títols”.

“El Barça és una afició, el meu equip, i el segueixo sempre que puc. Poder veure exposats la meva granota, el casc, els guants i les botes que vaig deixar aquí és un gran orgull. Sempre porto el Barça al meu cor i estic molt content de saber que milions de persones a l’any poden veure la meva
indumentària. Tant de bo segueixi aquí durant molts anys”.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s