«Incidencias», dirigida per José Corbacho i Juan Cruz, aquest dijous 31 de desembre, estrena en cinemes

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Aquest dijous, 31 de gener, arriba als cinemes “Incidencias”, la nova pel·lícula i tercera del tàndem Corbacho i Cruz. Els directors de “Tapas” i “Cobardes” porten ara a la gran pantalla una història que es desenvolupa durant la nit de Cap d’Any. “Incidencias”, amb la col·laboració de TV3, té com a intèrprets Lola Dueñas, Carlos Areces, Ernesto Alterio, Toni Acosta i Núria Gago entre d’altres.

INCIDENCIAS-090

Tota la història d’”Incidencias” es desenvolupa la nit de Cap d’Any, pràcticament en un sol espai, a dalt d’un tren d’alta velocitat on les situacions parteixen de la realitat i fan un gir inesperat cap a la comèdia estripada. La nova pel·lícula dels directors de «Tapas» i «Cobardes» té un cartell ple a vessar de cares conegudes del cinema i la televisió, com Lola Dueñas, Carlos Areces, Ernesto Alterio, Toni Acosta, Núria Gago, Aida Folch, Roberto Álamo, Miki Esparbé i Nao Albet, entre d’altres. A més, hi fan una col·laboració especial Imanol Arias i Rossy de Palma.

No és podia estrenar un dia millor, el 31 de desembre, aquest nou film de José Corbacho i Juan Cruz. Amb guió original de Jaime Bartolomé, els dos directors van col·laborar a l’hora d’escriure el text definitiu. «Els personatges són tots molt diferents i representen un petit món amb el qual tothom es pot sentir identificat. És una comèdia delirant que porta els seus protagonistes al límit» descriu José Corbacho. «El fet que passi la nit de Cap d’Any afegeix pressió a l’acció», afegeix Juan Cruz.

INCIDENCIAS-004

El llargmetratge es va rodar a l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona i Súria. Jaume Bartolomé va guanyar el premi al millor guió Ciudad de Segovia 2015 al millor guió per aquesta pel·lícula.

Sinopsi:

incidencias

31 de desembre, 16.30. Un tren que va de Barcelona a Madrid s’atura sense causa aparent enmig d’un paratge solitari. Incomunicats i sota un temporal de neu, la inquietud i la desconfiança s’apoderaran dels passatgers, que provocaran, amb la seva conducta esbojarrada, que surti el pitjor de cadascun d’ells.

Fitxa tècnica i artística:

Direcció: José Corbacho i Juan Cruz
Guió: Jaime Bartolomé, José Corbacho i Juan Cruz
Producció executiva: Julio Fernández i Adrià Monés
Intèrprets: Lola Dueñas, Carlos Areces, Ernesto Alterio, Saras Gil, Toni Acosta, Núria Gago, Rubén Ochandiano, Aida Folch, Roberto Álamo i Miki Esparbé, entre d’altres, i amb la col·laboració especial d’Imanol Arias i Rossy de Palma.
Direcció de fotografia: Mario Montero

Incidencias” és una producció de Filmax amb la participació de TVE, la col·laboració de Televisió de Catalunya i d’Orange i el suport de l’ICEC.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: