Figures del fútbol mundial es rendeixen a Leo Messi

Text – Redacció-Premsa F. C. Barcelona. Foto – Premsa F. C. Barcelona

El món del futbol ha tornat a reconèixer la qualitat de Leo Messi. A les portes de poder aconseguir la que seria la cinquena Pilota d’Or en el seu palmarès particular, el crac argentí, que ha assolit amb el FC Barcelona cinc dels sis títols en joc, firma un 2015 brillant sent guardonat com a Millor Jugador de l’Any als Globe Soccer Awards, un premi que recollia aquest diumenge a Dubai.

 Pirlo i Messi, en una acció de la final de la Lliga de Campions. Foto - Premsa F. C. Barcelona.

Pirlo i Messi, en una acció de la final de la Lliga de Campions. Foto – Premsa F. C. Barcelona.

El FC Barcelona va acaparar la majoria dels premis a la cerimònia dels 6ens Globe Soccer Awards 2015. El Club i el ‘10’ blaugrana eren protagonistes de la cerimònia de lliurament d’aquests guardons, que ja s’han convertit en un clàssic del futbol mundial. D’aquesta manera, el Barça aconseguia un total de quatre premis: al Millor Club, al Millor President, al Millor Jugador de l’Any i al Club més Mediàtic. Andrea Pirlo i Frank Lampard, per la seva banda, van veure reconegudes les seves respectives carreres.

Precisament aquestes dues figures del món del futbol, que actualment juguen a la MLS, més concretament al New York City FC, han elogiat el ‘10’ blaugrana en declaracions als mitjans de comunicació del Club. Així, Frank Lampard destaca la “personalitat” i també la “humilitat” de Messi. “Jo vaig créixer amb Maradona, que és el meu jugador favorit, però per a mi Messi és el millor jugador, no només d’aquest any, sinó de cada any. M’encanta veure’l jugar”, explica el futbolista anglès.

En la mateixa línia, Lampard es mostra convençut que Messi “guanyarà la Pilota d’Or”. Tot i ressaltar el nivell d’altres jugadors com “Neymar Jr o Cristiano Ronaldo”, segons la seva opinió “Messi és el millor, sobretot per les seves individualitats i pel que aporta al Barça”. Per la seva banda, Andrea Pirlo coincideix amb Lampard pel que fa a les possibilitats de Messi d’aconseguir la Pilota d’Or el pròxim 11 de gener: “Aquest any ha guanyat la Champions, el Mundial de Clubs…, i penso que és el candidat número 1 per guanyar la Pilota d’Or”. “Messi és un gran jugador. Ho ha estat demostrant tot aquest temps i encara ho segueix fent. És un dels millors del món”, afegeix el jugador italià.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: