El Público, un Lorca amb direcció d’Àlex Rigola, arriba a la Sala Gran del TNC

Text – Redacció-Premsa TNC. Fotos – ©Ros Ribas- ©David Ruano / TNC

El público, una producció del Teatro de la Abadía i el Teatre Nacional de Catalunya. que es podrà veure a la Sala Gran del TNC del 17 de desembre al 3 de gener. L’espectacle arriba al TNC després d’un gran èxit de crítica i de públic a Madrid.

©Ros Ribas
©Ros Ribas

El público, de Federico García Lorca i direcció d’Àlex Rigola és una oportunitat única per descobrir un Lorca apassionant en una Sala Gran completament diferent i espectacular.

©Ros Ribas
©Ros Ribas

L’equip artístic està integrat per: Nao Albet, Jesús Barranco, David Boceta, Juan Codina, Laia Duran, Irene Escolar, María Herranz, Jaime Lorente, David Luque, Pau Roca, José Luis Torrijo, Pep Tosar, Jorge Varandela, Nacho Vera, Guillermo Weickert..

©Ros Ribas
©Ros Ribas

«Hem de destruir el teatre o viure al teatre», exclama Lorca en aquesta obra, amb la qual aspirava a iniciar un nou camí. I és d’això del que precisament parla: del valor per trencar amb el passat, amb les inèrcies, amb la tradició, amb la repressió -tant en el pla artístic com en l’afectiu- i de fer allò que un realment vol.

El director de l'obra, Álex Rigola. ©David Ruano / TNC
El director de l’obra, Álex Rigola. ©David Ruano / TNC

El público, escrit entre els anys 1929 i 1930, parla del teatre i parla del desig, a través d’un joc de màscares, en el que es barregen ficció i realitat, en el que les identitats es troben en una contínua metamorfosi, i persegueixen sense parar l’Autenticitat, l’Honestedat i la Llibertat.

©Ros Ribas
©Ros Ribas

Una ocasió per endinsar-se, de la mà del director Àlex Rigola i d’un ampli repartiment, en la indòmita imaginació del poeta granadí.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: