TV3 presenta la nova temporada

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Albert Roca. 

«Merlí”, “Catalunya Experience”, la Lliga de Campions, “Economia en colors”, “Oh, happy day”, “Tocats de l’ala” i les coproduccions, entre el més destacat de la nova programació de TV3, que es va presentar ahir dimecres als estudis de TV3. La presentació va començar amb la tradicional foto de família dels presentadors dels diferents espais que formaran part de la nova graella de TV3.  També es va poder veure  un vídeo amb algunes de les imatges dels nous programes i dels que repeteixen.

tv3 port

Eugeni Sallent, director de TV3, va començar dient “això té bona pinta, estrenem una nova temporada que ens fa molta il·lusió”.

Sota el lema “Com tu vols”, Sallent va explicar que “volem seguir connectats a la gent, fer una televisió que agradi”. Per aquesta raó “tenim una programació potent, basada en l’èxit. Ens hem renovat amb nous programes i amb els que ja estan consolidats però que també s’han actualitzat, com ‘Divendres’, amb la incorporació d’Helena Garcia Melero, ‘Els matins’, amb Núria Solé i Lídia Heredia, o el ‘.Cat’, que conduirà Xavi Coral”.

tv3 4

 El director de TV3 va afegir que “aquesta renovació la podem fer perquè tenim molt bons professionals que tenen la capacitat d’adaptar-se a diferents registres”. La nova programació continua “basada en el rigor, la credibilitat i sobretot a aconseguir la confiança de la gent”.

 Sallent també va destacar que “els continguts estan formats per informatius, humor, esports… tots els gèneres que fan que la programació sigui molt sòlida. Això ha fet que siguem líders durant 5 anys consecutius i ho seguirem defensant per arribar al sisè”.

tv3 1

 “Els informatius són la columna vertebral de TV3 i ho han de continuar sent. En poc temps hem fet molts canvis, i avui gaudeixen d’un lideratge inqüestionable, són els més vistos i valorats per l’audiència i això té molt mèrit”.

Pel que fa als esports, Eugeni Sallent espera “viure totes les emocions, i poder-les compartir. Tenim la Lliga de Campions per setè any consecutiu i s’ha renovat per tres més, els drets de diferents lligues internacionals, el bàsquet, l’handbol…”

També va fer un resum de tots els programes que repeteixen a la graella, com “Crackòvia” o “Polònia”, que ja fa 10 anys i “això diu molt de TV3 i dels catalans”.

tv3 3 bis

Eugeni Sallent ha fet una introducció de les novetats com “Merlí”, “Economia en colors”, “Tocats de l’ala” o “Catalunya Experience”. El director va destacar la importància de les coproduccions perquè “s’ha de seguir apostant per explicar grans històries i ho farem. Demà estrenem ‘13 dies d’octubre’, en què s’explica com va viure Companys els seus últims dies; després n’arribaran d’altres com ‘Fassman’ o ‘Res tornarà a ser com abans’”.

tv3 2

 Per Eugeni Sallent “cal continuar lluitant per defensar aquesta televisió, per seguir sent la de referència en aquest país”.

Finalment va fer referència a la importància de les noves tecnologies i ha recordat la posada en marxa fa uns mesos del portal únic que ha fet duplicar l’audiència, amb 1.500.000 d’usuaris únics mensuals i 6.800.000 visualitzacions de vídeos cada mes.

Seguint aquesta aposta per la innovació “avui estrenem nova imatge, vestit nou, perquè ens hem modernitzat. Hem creat noves fórmules per ser més eficients i més àgils”. Després de 10 anys, la cadena canvia d’imatge en la línia innovadora i capdavantera que ha mantingut sempre, millora les eines de comunicació amb l’audiència i crea noves fórmules de comercialització publicitària. Les promocions, les sobreimpressions en pantalla o informacions al voltant de la mosca seran alguns dels elements que donaran visibilitat a aquest canvi, i també ho faran els molinets, que són l’expressió més divertida i arrauxada de la marca i que la diferencien de la competència i la posicionen.

Per acabar la presentació, Eduard Farelo va presentar una de les noves incorporacions al jurat de l’”Oh Happy Day”, la cantant Chenoa, amb qui ha interpretat una versió de la cançó del programa. Després s’hi han afegit alguns dels presentadors, que també han cantat, acompanyats de la coral Amacord, finalista a l’última edició del concurs musical.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: