Escenas de la vida conyugal, amb Ricardo Darín i Érica Rivas, arrenca a Barcelona la seva gira espanyola

el

Text – Redacció-Premsa Escenas de la vida conyugal. Fotos – Premsa Escenas de la vida conyugal.

Després de l’èxit de la pel·lícula Relatos Salvajes, Ricardo Darín i Érica Rivas treballen junts de nou en Escenes de la vida conyugal, un autèntic esdeveniment teatral a Argentina que ja han pogut gaudir més de 150.000 espectadors. El muntatge es podrà veure de l’1 al 18 d’octubre al Teatre Tívoli de Barcelona, ​​del 21 d’octubre al 15 de novembre a la sala Roja dels Teatros del Canal de Madrid i del 18 de novembre al 6 de desembre al teatre Olympia de València.

darin4-17037 copia

Norma Aleandro – que va interpretar el 1992 aquesta obra al costat d’Alfredo Alcón – és ara l’encarregada de dirigir a Darín i Rivas en una brillant comèdia d’Ingmar Bergman que va canviar per sempre el concepte “matrimoni”. El mateix Bergman va adaptar al teatre la seva pròpia pel·lícula, amb la qual va obtenir, entre altres guardons, el Globus d’Or a la Millor Pel·lícula Estrangera.

darin2-17035 darin9-17044

 

Juan i Mariana relaten al públic una seqüència d’escenes que té a veure amb el seu matrimoni i la relació que mantenen després del seu divorci. En un àmbit atemporal i sense referències concretes a cap època, s’impliquen en un joc en què alternativament són actors i personatges, traspassant la quarta paret i fent còmplices als espectadors, que inevitablement es veuen reflectits en moltes de les situacions.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s